Sfaturi şi soluţii naturale pentru curăţenia casei

De Avantaje.ro, pe Ultimul update Luni, 15 noiembrie 2021, 14:50

O casă curată îţi oferă o stare de bine şi îţi păstrează sănătatea, de aceea ne-am gândit să-ţi oferim câteva soluţii la îndemână şi naturale pentru a face curăţenie. În primul rând, învaţă să-ţi organizezi spaţiul şi lucrurile, pentru că în felul acesta o să-ţi fie mai uşor să faci curat.
Daca ai o locuinta spatioasa, este de preferat sa incepi curatenia din camera care este mai incarcata, sau care iti place mai putin.

Cand stergeti praful sau spalati o anumita zona, regula este sa incepeti de sus in jos. Astfel, o sa evitati sa curga detergentul, sau sa se depuna praful pe suprafata proaspat curatata.

Dupa ce praful de pe dulap, biblioteca, masa a fost sters, treceti la spalatul podelelor. In felul acesta, o sa evitati ca mizeria sa se extinda si sa lase urme pe podea.

Foloseste produse naturale

In bucataria ta se gasesc diverse produse alimentare pe care le-ai putea folosi in locul detergentilor. Iata care sunt recomandarile noastre:

Zeama de lamaie

Poti sa folosesti zeama de lamaie, pentru a curata grasimea si petele de grasime, de mancare, sau de cafea, dar si rugina.
Vezi continuarea pe avantaje.ro!

Vezi și: 10 trucuri ca să menții curățenia în casă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter