Apocalipsa ar putea veni pe 25 septembrie 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Omenirea va fi, din nou, pusă în faţa Judecăţii de Apoi, pe 25 septembrie 2011, prevesteşte un nou profet al Zilei de pe Urmă.
Sfârşitul lumii pare să fie mai aproape decât ne aşteptam, adică mai devreme de 21 decembrie 2012, aşa cum ştiam cu toţii.

Potrivit lui Alex Retrov, scriitor şi expert în istoria Egiptului Antic, sfârşitul lumii se va întâmpla peste cinci zile, mai exact pe 25 septembrie, când Pământul va fi lovit puternic de cometa Elenin care, pe 10 septembrie, a trecut la periheliu de Soare, adică cea mai mică distanţă de astru.

În cadrul unui seminar lung de o oră şi jumătate, intitulat „Adevărul care îţi este ascuns”, acesta îşi expune teoria prin calcule şi schiţe amănunţite, susţinând că s-a bazat pe date ştiinţifice de necontestat.

Pe 16 octombrie cometa ar urma să se apropie la o distanţă foarte mică de Pământ, mai exact la 35 de milioane de kilometri.

Ultima previziune apocaliptică a vizat ziua de 21 mai 2011, când un predicator din California a prevestit sfârşitul lumii printr-un cutremur catastrofal.

Harold Camping, preşedintele unei fundaţii care predă învăţământul teologic creştin, dezvăluise data Apocalipsei cu exactitate, acesta urmând să se declanşeze la ora 6 fix dimineaţa.

Cea mai vehiculată dată privind sfârşitul lumii este invocată de civilizaţia mayaşă, care a „văzut” încheierea ciclului lumii pe 21 decembrie 2012.

Citeşte aici despre profeţiile care s-au adeverit.

Tu crezi în profeţii?

Foto: Shutterstock 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter