Apocalipsa: Top escroci care s-au îmbogăţit din sfârşitul lumii

De Diana Zagrean, pe

Apocalipsa nu este doar un motiv de panică, un motiv de glume, sau un motiv să îţi îndeplineşti cât mai multe dorinţe şi să-ţi faci un tatuaj indiscret. Sfârşitul lumii este, pentru unii, motiv de făcut bani frumoşi. Iată câteva exemple de escroci care s-au îmbogăţit din sfârşitul lumii. Oare ei îşi vor petrece apocalipsa alături de propriile produse?
Seturi de prim ajutor şi supravieţuire
Diverse companii din întreaga lume s-au apucat anul acesta să vândă tot felul de pachete speciale pentru supravieţuirea rasei umane. De la funii, lanterne şi soluţii antibacteriene, la cuţite multifuncţionale, anticoagulante la plic, corturi sau pastile dezinfectante pentru a face apă potabilă din orice lichid. Astfel de seturi se vând atât pe Internet, cât şi prin magazine, la preţuri între 10-500 dolari.
Afla cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie. Vezi ce şanse ai să scapi.
Buncăre anti-apocalipsă
Multe companii de arhitectură s-au apucat să pună în vânzare diverse modele de case rezistente la apocalipsă. De la case cu buncăr anti-atomic integrat, la case care se blindează la apăsarea unui buton sau case sferice, din beton, capabile să reziste în cele mai vitrege condiţii. Preţurile diferă mult de la caz la caz, dar un loc într-un buncăr anti-apocalipsă poate costa şi 50.000 de dolari.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter