„Sensation”, festivalul în alb, ajunge şi în România

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cel mai impresionant festival de muzică dance din lume aduce „magia în alb” şi în România. Pe 21 aprilie 2012, „Sensation” aşteaptă peste 15.000 de participanţi la Romexpo.
Spectacolul de lumini şi muzică, şi având la bază dress-code-ul în alb, va debuta la Bucureşti în cadrul turneului mondial ce se desfăşoară în 20 de ţări de pe patru continente.

Show-ul grandios este intitulat „The Ocean Of White”, urmând ca după tematică ce înfăţişează viaţa marină să fie decorat Pavilionul Central al Romexpo, acolo unde se va desfăşurat întregul eveniment.
"Sensation", festivalul în alb, ajunge şi în România

Potrivit organizatorilor, 160 de cabine de sunet, aproape 50 de fântâni arteziene, 20 de sisteme laser şi 200 de efecte pirotehnice vor asigura un spectacol de excepţie la Bucureşti.

Festivalul aduce pe scenă cei mai importanţi DJ-i ai momentului, îmbrăcaţi la rândul lor în alb, iar pe lângă muzică, în programul evenimentului există spectacole de teatru, de coregrafie, precum şi alte programe impresionante.
"Sensation", festivalul în alb, ajunge şi în România

Primele 1000 de bilete au fost puse de azi in vanzare la preturi speciale, de 175 de lei, de la 240 lei. Biletele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe eventim.ro.
"Sensation", festivalul în alb, ajunge şi în România

Ideea festivalului Sensation a luat naştere în anul 2000, la Amsterdam. S-a numit iniţial „White Sensation”, pentru că toţi participanţii care au asistat la concerte s-au îmbrăcat întâmplător predominant în alb. Din 2000 şi până astăzi, peste un milion şi jumătate de oameni din 20 de tări au participat la acest eveniment.


Până atunci, vezi care sunt concertele lunii decembrie din Bucureşti.

Foto: sensation.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter