Revelionul energetic: Cum trecem în noul an și ce spun planetele

Ne aflăm acum pe un traseu energetic foarte înalt, pe care fiecare dintre noi l-am perceput mai intens sau mai subtil, în funcție de deschiderea fiecăruia către aspectul spiritual al vieții.
Într-un fel sau altul, fiecare om de pe planetă Pământ trăiește un moment de cotitură a vieții. Unii poate că deja văd asta, și se străduiesc să participe conștient la „potrivirea” lucrurilor. Alții poate că vor vedea mai târziu, după ce totul se va așeza, într-un mod ce li se va părea atunci, că fiind „cel mai bun”.

Trăim zilele unui sfârșit de an calendaristic, iar mintea noastră le atribuie un sens de final de ciclu, cu toate că ritmurile naturii sunt puțin diferite de ritmurile calendaristice.
Astfel că, este foarte posibil să traversăm o fază de autoanaliză și, să depășim situații care să ne arate ce anume este potrivit să rămână în urmă și ce anume avem nevoie în continuare, în programul nostru de viață.
Dar cum așteptăm secunda zero a noului an ? Ce și cum gândim, pentru a implementa intenția noastră mai puternic și mai clar în schema energetică a momentului de hotar dintre ani ?
Un aspect important este conjuncția perfectă între Soare și Pluton care se formează duminică 30 decembrie. Prin efect cumulat al contextului astral, avem în față câteva zile de angajare toatala, profundă, pe un drum ales.
Este suficient să avem doar o idee; nu toți vom face păși vizibili și nici nu este potrivit să forțăm lucrurile în acest sens. Importantă este starea interioară și convingerea, credința că putem străbate drumul ales.
Efectul conjuncției Soare – Pluton se manifestă și în noaptea dintre ani, astfel că dorințele precum și deciziile luate acum acționează că niște algoritmi foarte puternici.

De asemenea, influențele astrale formează aspecte explozive, care cer stăpânire de șine, precum și mare atenție la recepția informației și la manifestarea rapidă a intenției.

Citește mai multe despre Revelionul energetic pe Avantaje.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter