Foto: căţelul Uggie şi alte animale pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Cu papion elegant la gât, ca un adevărat gentleman, căţelul Uggie a fost prezent la Globurile de Aur 2012 pe covorul roşu. Iată şi alte animale care au apărut la astfel de evenimente.

Uggie a pus laba la Globul de Aur

Nici Madonna, nici George Clooney, nici Angelina şi Brad nu au reuşit să-l eclipseze pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2012 pe căţelul Uggie, unul din personajele filmului „The Artist”. Elegant şi cu siguranţă mai simpatic decât multe vedete prezente la gală, terrierul Uggie a fost în centrul atenţiei, mai ales că i-a şi încântat pe cei prezenţi cu câteva trucuri.
La final, a pozat cu o lăbuţă pe premiul pe care „The Artist” l-a câştigat poate şi datorită talentului său.
Catelul Uggie la Globurile de Aur

Căţei şi maimuţe pe covorul roşu

Asemenea prezenţe sunt rare pe covorul roşu, dar de fiecare dată când îşi fac apariţia la premiere sua gale, animalele fură ochii tuturor. Aşa a făcut şi maimuţica Crystal, una din vedetele filmului „Marea mahmureală 2”. Îmbrăcată de seară, cu rochiţă roz, Crystal a pozat ca o divă şi a cucerit audienţa cu tot felul de mutriţa haioase. În mod clar a fost vedeta serii.
Căţelul collie, pe nume Lassie, prezent în 2007 la Critics Choice Awards a părut mai degrabă plictisit de tot tam-tam-ul făcut în jurul vedetelor şi a aşteptat cuminte să vadă dacă show-ul lui primeşte vreun premiu.
Animale pe covorul rosu
Tot căţeii au fost în centrul atenţiei şi la premiera filmului “Eight Below” în 2006. Superbul husky din imagini este doar una din cele opt vedete patrupede ale filmului care îl are în tolul principal pe Paul Walker.
Paul Walker si catelul din Eight Below
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter