Poveşti de Halloween. Crime oribile care au avut loc pe 31 octombrie

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:12

Chiar dacă nu a fost vorba de fantome sau spirite rele, Halloween-ul a adus cu el, de-a lungul anilor, o mulţime de întâmplări groaznice. Iată câteva exemple de poveşti de Halloween reale.

Bărbatul care şi-a omorât copilul de Halloween

În 1874, micuţul Timothy, de numai opt anişori, a mâncat o bomboană primită de Halloween, iar la scurt timp a făcut convulsii şi a murit. S-a constat că bomboana fusese otrăvită cu cianură. Poliţiştii au percheziţionat toate casele din cartier pentru a vedea cine a oferit copiilor marca respectivă de bomboane, însă cercetările au fost în zadar. La câteva zile după înmormântare, poliţiştii au fost anunţaţi că tatăl a încercat să încaseze asigurarea de viaţă a copilului fără ştirea mamei. Imediat, bărbatul a devenit principalul suspect şi până la urmă s-a dovedit că el a fost cel care a otrăvit bomboana şi şi-a ucis propriul fiu pentru a primi banii de la asigurator.

Împuşcat de un colindător în noaptea de Halloween

În 1957, un veteran de război pe nume Peter, a deshis uşa unui colindător, aşa cum este obiceiul la americani în noaptea de Halloween, şi a fost împuşcat mortal. După îndelungi cercetări, poliţiştii au aflat că vinovata era o fostă angajată a lui Peter care făcuse o pasiune pentru… soţia lui. Femeia a convins o prietenă că Peter era un monstru violent, iar aceasta a fost de acord să îl ucidă cu sânge rece.

Omorâtă în bătaie în noaptea de Halloween

În 1975, o adolescentă de 15 ani, Martha, a fost găsită moartă în curtea casei sale. Fusese bătută cu o crosă de golf, iar rănile i-au fost fatale. Deşi vecinul ei a fost suspectat, poliţia nu a putut aduna suficiente dovezi, iar cazul a rămas nerezolvat timp de 25 de ani. În anii ’90, s-a descoperit că băiatul de 15 ani al vecinului ar fi comis crima – el era îndrăgostit de Martha, însă aceasta îl prefera pe fratele lui mai mare. În urma unui proces, bărbatul a fost condamnat, dar şi azi există persoane care se îndoiesc de vinovăţia lui.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter