Pantofii care nu trebuie să îți lipsească din garderobă, la reduceri de Black Friday

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Nimic nu completează mai bine o ținută decât un pantof fabulos, pe care orice femeie trebuie să îl aibă în garderobă. Fie că este vorba de stiletto sau de încălțăminte joasă, pantoful poate fi piesa de rezistență din orice ținută care face diferența dintre tine și restul.

Dacă vrei să întorci toate privirile la o petrecere alege la o rochie într-o culoare tare – verde, roșu, galben, albastru, pantofi cu toc cu imprimeu. Ai putea opta pentru două variante: din piele de șarpe, în naunțe alb-negru, cum am găsit la ofertă, de Black Friday, aici.

Pantofi Nissa -1

 

O altă alternativă ar fi o pereche din piele veritabilă, cu romburi stilizate, alb-negru. De Blak Friday, am găsit la reducere, un astfel de item, aici.

Pantofi Nissa -2

În cazul în care cea mai tare piesă a ta de ocazie este o rochie neagră, simplă, o poți pune în valoare cu o pereche de stiletto-statement, într-o culoare puternică. Am descoperit aici, la ofertă, de Black Friday, accesorii de un verde-crud, din piele de șarpe, lăcuită, care ar merge de minune la o ținută all-black.

Pantofi Nissa -3

 

Pentru cele mai puțin îndrăznețe, dar care vor să spargă banalul, le recomandăm să încerce tot pantofi din piele de șarpe, însă în culori neutre. Ne-a atras atenția o pereche de pantofi pe care i-am găsit la un preț bun, de Black Friday, aici.

pantofi-piele-sarpe

Pantofii cu baretă sunt ideali pentru o seară lungă, de petrecere, în care ai nevoie de siguranța că nu-ți vor aluneca picioarele în stânga și în dreapta. Cu o lucrătură delicată, din piele întoarsă, vei atrage toate privirile, mai ales dacă alegi o culoare deosebită, așa cum sunt cei de aici, la ofertă, de Black Friday.

mycloset-pantofi

O variantă mai comodă, într-o combinație de culori care merge la orice rochie, poți achiziționa de aici, cu un preț special de Black Friday. În plus, îi poți purta în orice moment al zilei.

pantofi-de-purtat

Dacă ți se pare chinuitor să stai pe tocuri și ești adepta încălțămintei comode, pantoful Oxford poate fi o variantă excelentă. Am descoperit o pereche care îmbină eleganța cu nonconformismul, la reduceri de Black Friday, aici. Sunt într-o culoare neutră și au ținte, așa că dacă ai o rochie mai specială, scurtă, pe corp, de culoare neagră, o poți accesoriza cu această pereche superbă.

pantofi-kurtmann

Nici mocasinii nu sunt o variantă de trecut cu vederea. La o petrecere, în club sau la o ieșire în oraș îți poți da prietenele pe spate dacă accesorizezi o pantaloni cu pense negre, purtați deasupra gleznei, cu o pereche de astfel de pantofi. Îți recomandăm o culoare sau o textură îndrăzneață, cum i-am găsit pe cei din lac, culoarea corai, aici, la reduceri de Black Friday.

mocasini_dama_geox_portocalii_d22s6s00066c7008_10_1_1

La fel de frumoși sunt o pereche de mocasini albaștri, din piele întoarsă, care îți vor pune în evidență gleznele fine și pe care îi poți lua de aici, la preț redus, de Black Friday.

mocasini-ecco

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter