Obsedaţi de operaţii estetice. Vezi ce au păţit familiile lor

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 11:50

Unii oameni sunt atât de obsedaţi de frumuseţea fizică şi de aspectul impecabil, fără riduri şi kilograme în plus, încât trec de limita nebuniei. Vezi poveştile incredibile cu oameni obsedaţi de operaţii estetice. Vezi ce au păţit familiile lor.

Doctorul care şi-a creat nevasta perfectă

Dr. David Matlock îşi căuta sufletul pereche de ani de zile când o pacientă pe nume Veronica a venit la el în cabinet să ceară o vaginoplastie.
Amândoi spun că a fost dragoste la prima vedere şi doctorul a început să „cioplească” la viitoarea soţie, pentru a o face mai apetisantă. Femeia a trecut printr-o reconstrucţie a bărbiei, câteva liposucţii şi a acceptat până şi implanturi de sâni.
După care, doctorul a luat-o de nevastă. De atunci, cei doi îşi petrec o mare parte din timp în cabinetul lui, unde pun la cale noi reconstrucţii şi austări pentru fericita mireasă.

Chirurgul plastician care şi-a operat ambele fiice

Orice tată e mândru când are fete frumoase, dar un chirurg estetician din California a reuşit să şocheze pe toată lumea. Medicul şi-a operat ambele fete de 25 de ani, oferindu-le cadou măriri de sâni, injecţii cu botox şi nasuri noi nouţe.
Obsedaţi de operaţii estetice. Vezi ce au păţit familiile lor
Dr Michael Niccole nu a avut nicio rezervă să taie la propriu în carne vie atunci când vine vorba de fiicele lui.
Medicul specializat pe chirurgie plastică le-a oferit fiicelor lui, Brittani şi Charm mai multe operaţii estetice, de la implanturi de sâni, la rinoplastie şi liftinguri, deşi acestea nu au nici 30 de ani încă.
Pe Charm, doctorul a operat-o prima oară la vârsta de 10 ani, când i-a înfrumuseţat buricul. Acum, la 25 de ani, Charm tocmai a primit din mâinile tatălui iubitor o pereche nouă de sâni cupa C. Nici sora ei nu a scăpat de bisturiu şi amândouă se laudă că sunt foarte fericite, în ciuda faptului că tatăl lor adoptiv le consideră „ajustabile”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter