O tânără a renunțat la carieră pentru a deveni o casnică din anii 1950

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 iulie 2018, 11:03
O tânără obsedată de stilul anilor 1950 a renunțat la cariera sa în criminalistică pentru a deveni o casnică pentru soțul ei. Cu o colecție de rochii, broșe antice, pălării elegante și mănuși de dantelă, Jemima Collins, în vârstă de 28 de ani, a recreat era de mult uitată.

Jemima este căsătorită cu Jack, în vârstă de 29 de ani și locuiește în Brisbane, Australia. Tânăra este atât de obsedată de stilul anilor 1950 încât a decis să stea deoparte de carieră pentru a avea un stil de viață asemănător femeilor casnice din acea vreme.

Deși recunoaște că atrage multe priviri din partea curioșilor pe stradă din cauza stilului ei, Jemima susține că nu îi pasă ce cred ceilalți.

Citește și: Un polițist a fugit contracronometru pentru a salva un om care ar fi încercat să se sinucidă VIDEO

Iubesc să fiu casnică. Oamenii pot spune că merg împotriva feminismului dar este pe deplin decizia mea. Soțul meu și cu mine avem roluri tradiționale în casă. Jobul meu de casnică este să am grijă de casă, în timp ce el merge la serviciu. Poate nu este pentru toată lumea, dar asta funcționează pentru mine. Este întru totul decizia mea și sunt mai fericită ca oricând”, a declarat femeia citată de Metro.co.uk.

Întotdeauna am fost atrasă de acea perioadă a istoriei și ador îmbrăcămintea din 1950. Sunt mândră de ceea ce port și mă face să mă simt uimitor, frumoasă și încrezătoare”, a explicat Jemima.

Ea spune că oamenii se holbează deseori la ea când merge la plimbare sau atunci când alegea să își bea cafeaua într-o cafenea.

Collins a renunțat la toate hainele moderne după ce a slăbit 30 de kilograme ca să poată să înceapă o viață nouă cu o colecție de piese vintage dintr-o eră de mult apusă.

De asemenea, ea a ales să poarte un machiaj specific acelor timpuri și și-a înfrumusețat casa cu obiecte tradiționale.

Cea mai veche piesă pe care o am este o rochie din 1940. O ador și este uimitor că am putut să o readuc la viață. Am mai puțin de 10 ținute pe care le ador și toate sunt vintage. Nu port blugi, tricouri, colanți sau hanorace. Se simte corect. Mă simt de parcă m-am găsit pe mine însămi și că am fost făcută pentru această eră. Nu m-am simțit niciodată mai bine”, a mai spus tânăra.

Jemima se laudă că este o casnică bună. Iubește să se trezească dimineața și să se aranjeze, indifierent dacă iese sau nu din casă.

Citește și: O femeie vrea să divorțeze după 40 de ani, dar judecătorii îi interzic

De asemenea, ei îi place să își bea ceaiul dintr-o ceșcuță și să aranjeze masa cu vase de porțelan în fiacare zi.

Face ca ziua să fie puțin mai specială”, a explicat ea.

Mă îmbrac în fiecare dimineață cu rochiile mele vintage, îmi pun perlele și mă dau cu ruj deoarece mă face să fiu mai încrezătoare și mai frumoasă. Iubesc să port mănușile și pălăriile, este amuzant și mă face fericită. Fac toate acestea pentru mine”, a subliniat Jemima.

Tânăra a mai spus că se simte mândră că reușuște să mențină în viață o eră care a apus de mult timp.

Vezi AICI fotografii cu ținutele vintage ale Jemimei Collins

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter