Actriţa Nicoleta Matea: «Mi s-ar potrivi rolul de fată rea într-un film»

De Libertatea.ro, pe

“Noua casnică” de la “MasterChef”, aşa cum a fost poreclită Nicoleta Matea (24 de ani), a făcut tot posibilul să iasă în evidenţă, încă din prima zi în care şi-a făcut apariţia în studiourile Media PRO.

Pentru că are un stil direct şi acid, frumuşica actriţă aspirantă la premiul de 50.000 de euro a reuşit să-i scoată din sărite atât pe adversari, cât şi pe juraţi. Nicoleta a ţinut să ne arate că nu e atât de nesuferită pe cât pare.
LIBERTATEA: Unde te simţi mai bine, pe scenă sau în studioul de televiziune?

NICOLETA MATEA: Pe placul meu sunt ambele, doar că pe scenă interacţionezi direct cu publicul şi îi vezi personal reacţia, ceea ce e plăcut, cel puţin pentru mine.

Ce fel de show TV ţi-ai dori?

Mi-aş dori un show de divertisment, în care să pot demonstra că am şi alte calităţi, în afară de cele fizice, deoarece nu sunt doar o “casnică siliconată”, aşa cum am fost catalogată, din păcate.

Apropo de această poreclă, te deranjează?

Eu nu o cunosc, nu ştiu de ce sunt comparată cu ea, nu ştiu ce fel de persoană este ea. În schimb, am văzut în poze că e o femeie frumoasă. Mai mult nu pot comenta despre ea. Cât despre “admiratorii” noştri…  asta este! Niciodată nu poţi fi pe placul tuturor.
Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter