Care sunt momentele tale unice?

De Unica.ro, pe

Imaginează-ţi că eşti pe o plajă, bei un cocktail şi soarele îţi arde faţa. Totul pare perfect. Momentul e unic şi tu eşti unică în acel moment.
Sau imaginează-ţi că ai avut o zi grea la muncă, soseşti acasă şi iubitul tău te aşteaptă cu cina pregătită şi cu multe lumânări. E plăcerea de a te simţi răsfăţată şi iubită. Şi ştii că e un moment unic şi îl păstrezi în suflet.

Gândeşte-te că ai închis uşa apartamentului, te-ai urcat în maşină şi o iei în direcţia cea mai promiţătoare. Singură la volan, cu părul care îţi bate în par şi libertatea de a merge oriunde.

E vorba de acele momente când simţi că totul e perfect şi că nu îţi lipseşte absolut nimic. Ca o bulă de bucurie. Fotografia vorbeşte despre aceste momente unice, despre minutele, orele, zilele când nu simţi niciun obstacol în faţă.

F64 e un magazin de fotografie care s-a născut din pasiunea pentru unicitatea fiecărui moment. Orice aparat foto ai avea în mână, rolul său e simplu, de martor al unor clipe unice.

Şi gândeşte-te încă o dată că eşti pe acea plajă, unde bei un cocktail şi stai întinsă la soare şi ai la tine aparatul foto. Poţi să înregistrezi momentul şi apoi mai târziu, în timp ce munceşti la birou, să priveşti fotografia, să zâmbeşti şi să îţi aminteşti de acea clipă. Gândeşte-te însă cum ar fi dacă nu ai avea nicio cameră foto la tine. Momentul acela unic s-ar pierde într-un fel.

La F64 găseşti orice aparat foto ţi-ai putea dori. Poţi să îţi alegi un aparat foto compact, mic, uşor, performant, care poate fi strecurat în geantă. Sau poţi să îţi alegi un mirrorless. Mirrorless-urile sunt o combinaţie între aparatele foto compacte (cele mici) şi DSLR-uri (aparatele foto masive, cu care îi vezi pe majoritatea profesioniştilor). Au avantajul că sunt mici, fiind totodată extrem de performante. Poţi să îţi alegi de asemenea un DSLR, dacă vrei să treci în liga profesionistă. Iar dacă nu vrei să te complici prea mult, ai oricând obtiunea de a-ţi lua de la F64 un smartphone cu o camera foto bună.

Indiferent însă de ce aparat alegi, toate împărtăşesc un lucru: prelungesc momentele unice şi te lasă să te bucuri mai mult de lucrurile şi situaţiile care contează.

F64 organizează cursuri şi seminarii de fotografie, cu ajutorul cărora poţi să surprinzi cu mai multă acurateţe momentele unice din viaţă. Pasiunea pentru fotografie merită câteva îndrumări. Cursurile sunt pentru diferite niveluri, aşa că poţi să le urmezi chiar dacă faci primii paşi în lumea fotografiei, sau dacă eşti deja la un nivel avansat.

Pentru că vrem să sărbătorim bucuria momentelor unice, F64 provoacă la concurs. Trimite-ne pe adresa concurs@f64studio.ro câteva rânduri în care să ne vorbeşti despre momentul tău unic, acel moment în care te-ai simţit unică, în care planetele s-au aliniat şi totul a fost perfect. Primele 10 răspunsuri vor fi premiate cu câte o camera foto de unică folosinţă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter