Mesaje cu imagini de Sfinții Mihail și Gavriil: urări frumoase și felicitări

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 05 noiembrie 2019, 12:32
În fiecare an, în 8 noiembrie, creştinii îi sărbătoresc pe Sfinţii Mihail şi Gavriil, conducătorii cetelor de îngeri. Cei doi arhangheli purtători de sabie ca simbol al biruinţei sunt, potrivit credinţei ortodoxe, călăuzele sufletelor în drumul lor spre Rai. Ei sunt, totodată, şi patroni spirituali ai Jandarmeriei Române.

Peste 1,3 milioane de români poartă numele acestor sfinți, iar pentru cei care vor să ureze „La mulți ani” apropiaților cu ocazia zilei onomastice, vă oferim o colecție de mesaje, sms-uri și felicitări de Sfinții Mihail și Gavril.

Mesaje cu imagini de Sfinții Mihail și Gavriil

Mesaje cu imagini de Sfinții Mihail și Gavriil: urări frumoase și felicitări

Mesaje cu imagini de Sfinții Mihail și Gavriil: urări frumoase și felicitări

 

Mesaje cu imagini de Sfinții Mihail și Gavriil: urări frumoase și felicitări

Mesaje haioase de Sfinții Mihail și Gavriil

Eşti dat în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

Chiar dacă ai nume de sfânt, știu că diseară o să ne dai de băut. La mulți ani!

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion de bani și un sincer: La mulți ani!

Am vrut să-ți iau de ziua ta onomastică un cadou super tare, super minunat, super original, super frumos și unic. Dar nu am reușit să mă îndes în plic, sau în SMS, așa că ți-am trimis mesajul ăsta până una, alta. La mulți ani!

Mesaje pentru copii de Sfinții Mihail și Gavriil

De ziua ce îți surâde în prag și îi porți frumosul nume, eu îți doresc tot ce e mai drag și mai frumos pe lume. La mulți ani!

Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa și tu ne luminezi nouă viața. Să ai viața senină  ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. La mulți ani!

La mulți ani! Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

La mulți ani! Ziua numelui tău să îți fie luminoasă și fericită și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta!

Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavril să îți lumineze viața şi mintea mereu! La mulţi ani!

Mesaje duhovnicești de „La mulți ani!”

În această sfântă zi, îți doresc multă fericire, sănătate, împlinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfinții Mihail și Gavriil să te călăuzească mereu în viață. La mulți ani!

De Sfinții Mihail și Gavriil să ne amintim să fim mai buni și mai darnici! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

La mulți ani și voioșie, Domnul alături de tine să fie, bucurii să îți dăruiască, nimic să nu îți lipsească! La mulți ani!

Fie ca Sfintii Mihail si Gavril, pe care îi reprezinți, să își coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară! La mulți ani!

Cui îi poți trimite urări de Sfinții Mihail și Gavriil

Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Găbiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă aceste nume.

Ce înseamnă numele Gabriel

Prenumele masculin Gabriel este o varinată a numelui Gavriil (sau Gavril), fiind de inspirație religioasă pentru că este asociat cu Sfântul Arhanghel Gavril. Însă, numele de Gabriel are origine ebraică: „Gabar” înseamnă a fi puternic, iar „El” reprezintă numele divinității. Astfel, semnificația numelui este „Dumnezeu cel puternic”.

Foto – Libertatea.ro, 123rf

Trimite și tu Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril celor care poartă acest nume!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter