Inexplicabil: Cazul Elodia şi alte dispariţii misterioase

De Erika Chivu, pe

Cristian Cioacă a fost arestat pe 5 decembrie, acuzat că şi-ar fi ucis soţia, Elodia Ghinescu, dispărută fără urmă din anul 2007. Dacă este cu adevărat vinovat sau nu, doar el o ştie. Cert este că, aşa cum a spus şi Cioacă, Elodia nu e singura persoană care a dispărut în mod misterios. Există multe alte cazuri asemănătoare care le dau de furcă poliţiştilor din toată lumea. Iată care sunt cele mai faimoase.

Ce s-a întâmplat cu Elodia Ghinescu?

Deja cunoscut de toată România, cazul avocatei Elodia Ghinescu stârneşte controverse aprinse de câţiva ani. A fugit din ţară fără să anunţe pe nimeni sau a fost ucisă? Unde ar fi putut soţul ei, principalul suspect, să ascundă cadavrul?
Elodia a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă, a sesizat poliţia abia în data de 5 septembrie, între timp încercând să acceseze corespondenţa femeii pentru a afla cu cine vorbea. Deşi a fost bănuit de la început că şi-ar fi ucis soţia, Cioacă nu a putut fi acuzat de omor pentru că nu s-a găsit cadavrul. Însă a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru violarea corespondeţei electronice a Elodiei Ghinescu.
În noiembrie 2011, Elodia a fost declarată moartă din punct de vedere legal, ceea ce, evident, nu exclude posibilitatea ca ea să fie în viaţă. Însă de curând anchetatorii au descoperit noi probe, cu ajutorul unui dispozitiv recent achiziţionat de Poliţie. Se pare că în casa unde au locuit Cioacă şi Elodia s-au găsit urme de sânge care îi aparţin avocatei dispărute.
Tu ce crezi, este Cioacă un criminal cu sânge rece?

Inexplicabil: Cazul Elodia şi alte dispariţii misterioaseDispărute fără urmă de 20 de ani

Trei femei care au dispărut într-o noapte din casa uneia din ele sunt căutate de 20 de ani. Stacy şi Suzanne, ambele de 18 ani, sărbătoriseră cu prietenii absolvirea liceului şi pe la ora 2:00 au ajuns acasă la Suzanne, unde se afla şi mama ei, Sherrill. A doua zi plănuiau să meargă într-un parc de distracţii.
Din acea noapte, niciuna din cele trei nu a mai fost văzută vreodată. Singurele indicii sunt câinele speriat al lui Suzanne şi un bec ars pe veranda casei. În acest caz nu au existat suspecţi şi nu are nimeni habar unde ar putea fi cele trei femei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter