Halloween: Uite cum onorează unii oameni moartea celor dragi

De Sandra S., pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:16

Halloweenul pentru creştini înseamnă celebrarea sfinţilor şi onorarea celor dragi, plecaţi de curând dintre cei vii. Acesta a fost sărbătorit începând cu secoul al VII-lea în lume, însă de atunci, înţelesul s-a schimbat foarte mult.
Acum, cei mai mulţi se bucură mai mult de petrecerile la care pot merge costumaţi, iar copiii de dulciurile pe care le primesc atunci când merg din casă în casă (în Statele Unite). Totuşi, mai sunt unii oameni care onorează vieţile şi morţile celor dragi, prin ritualuri ieşite din comun:
Mersul pe sârmă
În urmă cu 34 de ani, Karl Wallenda performa ultimul său număr pe sârmă, la mare înălţime. Astăzi, familia de acrobaţi Wallenda încă îl onorează pe artist, făcând acelaşi număr care l-a omorât pe acesta în 1978 – Rick şi cu mama sa, Delilah, au reuşit să termine numărul la înălţimea de 30 de metri.

O pădure întreagă
Mult iubita soţie a lui Pedro Ureta s-a stins din viaţă la vârsta de 25 de ani, în 1977. De atunci, bărbatul de origine argentiniană a fost determinat s-o onoreze într-un mod cu totul special, aşa că a plantat o pădure întreagă. A folosit în total 7.000 de copaci pentru a „construi” o pădure în forma unei chitări. A fost nevoie de mulţi ani, dar acum pădurea este vizibilă dintr-un avion ce zboară la înălţime mică.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter