Halloween: De unde închiriezi un costum şi cât te costă

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:17

Chiar dacă este una din sărbătorile „împrumutate”, Halloweenul aduce tot mai mulţi români la petreceri care necesită costumaţii speciale.
Dacă vrei să sărbătoreşti Halloweenul ca la carte, aşa cum se face în SUA, tradiţia spune că trebuie să te costumezi într-o creatură supranaturală sau înspăimântătotoare, deşi în ultima vreme se poartă şi costumele inspirate din filme sau showbiz.
catwoman
Din fericire avem şi oi posibilitatea să ne alegem costume originale şi amuzante fără să cheltuim o mulţime de bani pe el. Iată de unde poţi să le închiriezi şi cât te costă.
La o simplă căutare pe Google vei găsi site-ul costumtematic.ro, de unde poţi închiria o mulţime de costume pentru femei, unele sexy, altele haioase sau diafane, la preţuri cuprinse între 50 şi 150 de lei.
Dacă vrei să fii o catwoman provocatoare, costumul te va costa 50 de lei şi este disponibil în mai multe mărimi. Dacă vrei o simplă pelerină neagră plăteşti doar 40 de lei, în timp ce un costum belly dance costă 150 de lei.
Tot aici găseşti costum de balerină, iepuraş, vrăjitoare, călugăriţă şi multe altele.
Şi bărbaţii au multe opţiuni la preţuri asemănătoare: Fred Flinstone, vârcolac, pirat, sultan, cavaler medieval, etc.
Halloween: De unde închiriezi un costum şi cât te costă
Pe site-ul dreamsparty.ro vei găsi şi costume haioase pentru bebeluşi, care se pot închiria la preţul de 30 de lei pentru două zile. Copilul tău poate fi elefănţel, albinuţă, fluture, supererou, iar fetiţele mai mari se pot îmbrăca în zâne sau prinţese.
La partyfactory.ro găseşti o mulţime de costume la preţul de 50 de lei pentru copii şi 60-100 de lei pentru adulţi.  De aici poţi alege costume de personaje din poveşti, costume de epocă, pirat, vrăjitoare şi evident costume de naimăluţe pentru copii.
Halloween: De unde închiriezi un costum şi cât te costăDacă te mulţumeşti să porţi o simplă mască, de Halloween, poţi să cumperi una destul de ieftin d epe funnyshop.ro.
Poţi fi pirat cu 30 de lei, schelet cu 23 de lei sau clovn horror cu 53 de lei.
Pe acelaşi site găseşti şi costume pentru căţei de talie mică şi mijlocie. Cu maxim 25 de lei poţi transforma căţelul in schelet, balerină sau puşcăriaş.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter