Fusta cu volan în clini e în tendințe sezonul ăsta! Modele pe care le găsești la ofertă de Black Friday

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Sezonul acesta este tot mai căutată fusta cu volan în clini, scurtă, în culori pastelate sau cu imprimeuri. Am găsit câteva modele foarte frumoase, la prețuri accesibile, de Black Friday. Ca bonus, gândește-te că vei purta aceste fuste și acum, în anotimpul rece, asortate cu cămăși sau cardiganuri, dar vor merge foarte bine și la vară.

Îți micșorează șoldurile, îți alungesc picioarele, pentru că sunt scurte, și te fac mai sexy, datorită croielii deosebite. Culoarea roz îmbină feminitatea cu ludicul, iar look-ul tău va părea unul tineresc și plin de viață. Am găsit o fustă foarte frumoasă aici, la un preț excelent de Black Friday.

fusta-1

Chiar dacă vine iarna, poți aduce o urmă din vara care a trecut prin vestimentație. Imprimeul marinaire este ideal pentru a avea o ținută ce te duce cu gândul la vacanță, într-o zi mohorâtă. Descoperă un model care pe noi ne-a cucerit iremediabill, aici, la reducere de Black Friday. Combinată cu o cămașă simplă și cizme peste genunchi, negre, look-ul tău va oscila între casualul de concediu și elegant.

fusta-2

Același volan în clini, însă cu o nuanță delicioasă – piersică, te va scoate din anonimat dacă o astortezi cu o cămașă elegantă albastru-cobalt, o culoare care te va face să pari irezistibilă. Un model deosebit găsești aici, la un preț foarte mic, de Black Friday.

fusta-3

Imprimeul în carouri, alb-negru, merge cu un cardigan larg, în orice culoare. Vei crea astfel o ținută urbană, actuală care, ca bonus, îți va ascunde micile imperfecțiuni din talie. O variantă accesibilă găsești aici, de Black Friday.

fusta-4

Albul nu se demodează niciodată, iar dacă îți cumperi o fustă cu croială actuală, nu vei da greș. Am descoperit o variantă cu model grofat și câteva tăieturi în lateral, aici, la reducere de Black Friday. Potrivește-o cu o pereche de botine cu toc înalt și subțire și cu un pulover negru, simplu.

fusta-5

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter