Filme de Halloween. Cele mai bune filme horror din 2013

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:13

Dacă nu ai văzut încă aceste filme horror, apărute în 2013, acum e momentul să o faci. Iată cele mai bune filme de groază din 2013!

Filme de Halloween: „World War Z”

Dacă îţi place Brad Pitt şi îţi plac filmele cu zombie, nu trebuie să ratezi „World War Z”, povestea unui angajat ONU care traversează lumea într-o cursă nebună încercând să oprească pandemia ce transformă oamenii în zombie.

Filme de Halloween: „Evil Dead”

„Evil Dead” este povestea a cinci tineri care descoperă, într-o cabană izolată, o carte veche şi ciudată prin intermediul căreia reuşesc din greşeală să trezească nişte demoni periculoşi. Evident, până la urmă rămâne unul singur care trebuie să lupte pentru supravieţuire.

Filme de Halloween: Carrie

Dacă nu ai văzut versiunea din 1976, cu Sissy Spacek în rolul principal, trebuie să o vezi pe cea din 2013, cu Chloe Grace Moretz. Carrie este o adolescentă timidă şi singuratică ce îşi foloseşte puterile telekinetice pentru a se răzbuna pe colegii ei şi toţi cei care s-au purtat urât cu ea. Filmul este realizat, evident, după romanul lui Stephen King.

Filme de Halloween: „Mama”

Două fetiţe care au trăit timp de doi ani singure, în pădure, ajung în casa unchiului lor, care e hotărât să le crească. Însă nu se întorc singure, ci însoţite de un o fantomă care nu este gata să renunţe la ele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter