De ce să NU te îmbraci sexy de Halloween

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:12

Nu te poţi decide dacă să te îmbraci de speriat sau sexy pentru petrecerea de Halloween de anul acesta? Costumaşele de pisicuţă, vampiriţă sau zombie dezbrăcat au mari dezavantaje. Vezi de ce să NU te îmbraci sexy de Halloween.
 

Toţi bărbaţii or să te creadă uşuratică

Doar pentru că ai ales costumul de pisicuţă, nu înseamnă că eşti o persoană promiscuă, care face sex cu necunoscuţi, de la prima întâlnire. Dar bărbaţii prezenţi la petrecerile de Halloween nu prea se gândesc logic atunci când văd combinaţii de latex negru, dantelă, măşti şi mustăţi sau codiţe pe femei. Deci un costumaş sexy de Halloween te poate lăsa cu experienţe neplăcute din cauza percepţiilor pline de prejudecăţi.

Ţi-e frig, dar nu vrei să strici look-ul

Este sfârşitul lui octombrie şi anul acesta iarna a venit mai devreme. Dacă alegi un costumaş super sexy, asta presupuen că vei avea puţine haine pe tine, picioare goale, piept dezgolit, etc. Toate astea la maxim 5 grade Celsius înseamnă că o să tremuri la petrecerea de Halloween, dar nu de frică sau emoţie, ci de frig.

Alte femei vor fi îmbrăcate la fel

Hai să fim serioase. Cam câte pisicuţe sexy, vampiriţe, prinţese decoltate, asistente, poliţiste, Lara Croft şi cowgirls ai văzut anul trecut într-un singur bar? Vezi? dacă alegi o astfel de costumaţie nu vei fi deloc originală şi ştii foarte bine cât de ciudat este să descoperi cel puţin încă o femeie îmbrăcată identic la o petrecere. unde mai pui că regulile lui Murphy vor intra în vigoare şi ea va fi mai slabă, cu sâni mai mari şi picioare mai lungi ca ale tale.

Pantofii te vor ucide

Doar nu intenţionezi să fii Wonder Woman, Cat Woman, sau mireasa lui Frankenstein fără tocuri, nu? Dacă reuşeşti să improvizezi un machiaj de Halloween ok şi găseşti haine sau un costum cât de cât original, cum să mergi în tenişi? Deci vei dansa numai până ţi se umflă picioarele, după care o vei da pe apă plată, cu gândul că mai drenezi ceva şi nu-ţi mai ies sânii din corset.
Sursa foto femeie costum pisicuţă sexy: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter