De ce e bine să nu-ţi spui vârsta niciodată?

De Simona Josan, pe Ultimul update Marți, 18 august 2015, 11:32
E deja un lucru împământenit! Majoritatea femeilor, mai ales cele trecute de 30 de ani, mint în legătură cu vârsta lor. O experimentată scriitoare din New York le sfătuieşte pe domnişoare şi, mai ales, pe doamne, să nu dezvăluie deloc anii pe care îi au.

Wendy Leigh, autoare a 16 cărţi vândute în întreaga lume, cu vârstă desigur necunoscută, recomandă femeilor, într-un articiol publicat pentru Daily Mail, să nu-şi dezvăluie niciodată numărul de „primăveri” împlinite. Din experienţa ei, autoarea, trecută, aparent, de a doua tinereţe, este de părere că acest lucru îţi atrage automat o etichetă din partea societăţii, care se aşteaptă să te comporţi conform vârstei şi nu conform stării de spirit.

„Dezvăluirea vârstei pe care o am m-ar putea obliga să mă comport ca atare. Societatea te forţează să devii prizoniera propriei vârste. În clipa în care ţi-ai spus vârsta, sunt făcute presupuneri despre cine ar trebui să fii şi ce ar trebui să fi făcut până la această vârstă. Din punctul meu de vedere, minţitul în legătură cu vârsta ar trebui să i se accepte unei femei, fără să fie judecată în acest sens”, susţine Wendy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter