Foto: cele mai haioase costume de Halloween pentru căţei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:19

Păgână, demonică sau doar ciudată, Halloween-ul rămâne însă cea mai amuzantă sărbătoare, dată fiind tradiţia sa de a ne costuma în tot felul de personaje…
 … în ultima noapte a lunii octombrie.

Frenezia deghizării de Halloween a cuprins oameni obişnuiţi, vedete şi copii, dar şi necuvântătoarele s-au conformat haiosului obicei.

Parada costumelor pentru căţei este o tradiţie faimoasă a acestei sărbători spirituale care a reuşit să atragă numeroşi adepţi în rândul iubitorilor de animale care nu îşi neglijează patrupedele nici de Halloween.

Haiosul eveniment, aflat la a 21-a ediţie, se desfăşoară anual în piaţa Tompkins din Manhattan şi este o prezentare de modă în toată regula, unde patrupedele îşi iau rolul în serios, defilând în costumele trăznite realizate de stăpânii lor.

Aşadar, dacă tu ţi-ai pregătit costumul pentru Halloween (31 octombrie), iată câteva idei pentru o ţinută corespunzătoare pentru patrupedul tău, în caz că vrei să îl iei cu tine la petrecere.

Ar putea fi costumul lui Sherlock Holmes sau doar o pelerină necesară pe vreme răcoroasă, dar important este ca patrupedul să simtă că face parte din atmosfera de Halloween. Avantajul acestei ţinute este că o mai poate purta şi după noaptea de Halloween.

Căţeluşele care merg cu gânduri serioase la petrecerea din 31 octombrie, pot încerca rochia de mireasă, confecţionată într-un stil foarte ingenios, aşa încât să pară că patrupedul stă mereu în doauă picioare. După cum se poate observa, stăpâna, probabil doctor de meserie, a ataşat rochiei două braţe de păpuşă, care ţin locul membrelor din faţă.

Foto: cele mai haioase costume de Halloween pentru căţei

Acest costum se adresează doar căţeilor care înţeleg umorul sinistru. Ţinuta însă poate fi la fel de potrivită şi pentru un protest anti-fast-food.

În schimb, unul dintre stăpâni s-a gândit să promoveze turismul, aşa că şi-a costumat căţelul într-un bus turistic, tema acestei ţinute fiind valabilă şi la noi.

Foto: cele mai haioase costume de Halloween pentru căţei
Dacă te-ai plictisit de animalul tău de companie, acum ai ocazia să îl preschimbi în unul la care râvneşti. Stâpânul care şi-a costumat căţelul în păun, nu a vrut totuşi două animale. Dar ca să nu ucizi o pasăre doar ca să îi furi penele, poţi opta pentru un costum mai modest din frunze, în spiritul atmosferei de toamnă.

Foto: cele mai haioase costume de Halloween pentru căţei
foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter