Corpuri de iluminat și decorațiuni chic, la ofertă de Black Friday

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Ai vrea să-ți pregătești casa de sărbătoare, mai ales că bate la ușă Crăciunul, însă te temi că va trebui să faci o investiție considerabilă? Jocurile de lumină vor da un aer festiv locuinței tale, iar dacă alegi să-ți schimbi lustra din living, cea de pe hol și să înlocuiești vechiul lampadar cu unul nou, îți vei surprinde plăcut musafirii care-ți vor trece pragul de sărbători.

Nu trebuie să-ți faci însă nici o grijă în privința bugetului, pentru că zilele acestea magazinele pun la vânzare de Black Friday, lustre, lămpi, lampadare și suporturi de lumânări la prețuri accesibile.

Holul va fi primul loc în care musafirii vor păși, așa că este musai să-l înnoiești înainte de sărbătoare. Ca să fie un loc cochet și modern, alege de pe emag.ro, un pendul în nuanța cuprului, cu influențe nordice și industriale. Nu rata oferta de Black Friday de pe emag.ro.

1-pendul-emag

Bucătăria în care vei pregăti toate bunătățile nu trebuie să fie lăsată la voia întâmplării. Dă-i o față nouă cu o lumină nouă: un pendul superb, metalic. Găsești unul superb, de Black Friday, aici!

2-bucatarie-emag

Stilul se  împletește cu utilitatea și în living, unde se vor strânge cei dragi la masă. O aplică clasică, prevăzută cu abajur rotund din material textil, va da căldură casei tale. De Black Friday ai o sumedenie de oferte din care poți să alegi.

3-living-emag

Suportul pentru lumânări în formă de felinar va inunda cu lumină colțul în care îl vei pune, fie că este vorba despre șemineul din living sau consola de lângă canapea. Poți amenaja chiar un loc special cu lumină, pe un perete banal, pe care nu ai reușit să agăți nimic. Cu două dibluri, de care agăți două cârlige, pe care vor sta două astfel de felinare (în care vor fi puse lumânări) reușești să creezi un colț intim și de efect. Aruncă o privire pe ofertele de Black Friday cu astfel de modele!

4-felinar-living-kitchen-shop

Lampadarul metalic va aduce lumină lângă măsuța de citit din living. Tolănită pe canapea și răsfoind o revistă sau o carte, cum altfel te poți bucura de un moment de relaxare? Produsul acesta ne-a cucerit, dar poți alege multe altele de Black Friday!

5-lampadar-emag

În dormitor, ca să creezi o atmosferă mai intimă, poți apela la lumânări discrete, în suporturi tubulare, cromate. Nu doar că arată foarte bine, dar vor schimba cu totul camera, amplasate într-un loc strategic: pe noptieră sau pe comodă. Sau, de ce nu, pe pervazul de la geam! De Black Friday sunt o sumedenie de oferte cu reduceri.

 

6-lumanari-dormitor-kitchen-shop

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter