Lecţiile de viaţa ale Corinei Voiculescu

De Revista Unica, pe

Revista „Unica” a intrat în universul uneia dintre cele mai bogate femei din Romania. Corina Voiculescu a dezvăluit amănunte din viaţa ei la care presa nu a avut acces până acum.
Corina, fiica lui Dan Voiculescu, ocupă alături de sora ei mai mare, Camelia, locul doi în topul Capital al celor mai bogate femei de la noi. A învăţat din familie arta afacerilor, dar şi a altruismului.

Aşa că de opt ani lucrează la Fundaţia care poartă numele tatălui său. „Primul proiect care m-a marcat a fost în 2001, umanitar. Ne-am dus la copiii talentaţi, fără posibilităţi, din Prahova. A fost o experienţă tragică pentru mine să văd atâţia copii care nu au ce mânca, dar îşi doresc să înveţe”, spune Corina Voiculescu.

Din viaţa de familie, Camelia a învăţat şi alte lucruri importante. „Eram foarte uniţi. Pe vremea când trăia şi mama…” De la ea, mezina familiei a învăţat să gătească, iar de la tata a învăţat ce este respectul. „În primul rând, respectul pentru oameni şi pentru cuvântul dat. Exact aşa cum el şi-a ţinut promisiunea făcută mamei, că nu se va mai căsători niciodată”, îşi aminteşte Corina.

Pe cele două surori Voiculescu banii nu le-au transformat: „trecerea de la un om obişnuit la o persoană cu mulţi bani nu m-a schimbat, pentru că erau mama şi tata care mă temperau. Ideea că îţi poti lua orice… n-o aveam.” În aceelaşi fel îşi doreşte să îi educe şi ea acum pe cei doi copii ai săi, Mara şi Dan.

Iar în curând, familiei i se va adăuga un nou membru. Însărcinată în 7 luni, Corina a pregătit două variante de nume pentru bebeluş – Sofia sau Vlad, în funcţie de sex, pe care nu a vrut să-l afle de dinainte. Împreună cu soţul ei, Laurenţiu, Corina a decis că va naşte în România, la o clinică privată.

Citeşte continuarea articolului în numărul de septembrie al revistei „Unica”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter