Cum și-a început Anamaria Prodan cariera în afaceri

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 17:48

Anamaria Prodan (50 de ani) a admis recent că nu a fost de la început inspirată în ceea ce privește afacerile, însă a avut întotdeauna încredere în ea, iar mai târziu a cules roadele determinării sale.

„Eu am încercat foarte multe afaceri. Pe vremea aia mi se părea că pot să merg cu avionul pe stradă. Și mi se părea că tot ce fac eu este bine.

Până m-am lovit de câteva ori, am avut cucuie în frunte. Prima afacere profitabilă am avut-o la 23 de ani. Atunci am început să câștig bani. Dar munceam ca dracii ăia mari”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

Cum și-a început Anamaria Prodan cariera în afaceri

„Eu am avut marele noroc să pot pleca din România pe timpul lui Ceaușescu. Eram și la 17-18 ani. Când a venit Revoluția, eu deja plecasem dinainte. Începuturile mele au fost în America.

Acolo am învățat business, dar singură, eu am început singură. Am zis că nu lucrez pentru nimeni. Tatăl meu mi-a zis de mică: «Dacă ești deșteaptă, alții trebuie să te urmeze!».

Am început cu un business amuzant. Am cumpărat mașinuțe din alea de băgai 20 de cenți și cădeau bomboane. Luam o pungă de bomboane, gândește-te câte bomboane sunt într-o pungă de M&M.

Dădeam pe ea cam 2 dolari. Pentru 25 de cenți, picau 5 bombonele. Dacă nu am dezinfectat la aparatele alea… că nici nu voiam să angajez pe nimeni”, a mai dezvăluit.

În prezent, Anamaria este impresar sportiv și apare ocazional în diverse proiecte de televiziune. Timp de două sezoane, Anamaria a găzduit emisiunea Gospodar fără pereche, difuzată de Pro TV.

Citește și:

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, în conflict cu Antonia. Cui i-a făcut tânăra avansuri

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresarul sportiv are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

În prezent, vedeta TV este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf (45 de ani). Perechea a aniversat 13 ani de mariaj pe 14 iunie 2021. Cuplul are împreună un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 12 ani.

Divorțează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? 

Luna trecută, despre pereche s-a speculat că ar divorța. La scurt timp, antrenorul a confirmat vestea. „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut.

Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”, a declarat pentru Fanatik.ro. Ulterior, acesta și-a modificat declarațiile.

„Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații.

De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a mai spus pentru Playsport.ro. Anamaria neagă vehement că ea și Laurențiu vor divorța și îl numește pe antrenor „soarele familiei” și „bărbatul ideal”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter