Cizmele peste genunchi sunt încă în trend! Uite în ce magazine le poți găsi de Black Friday

De Simona Josan, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 12:57
Alungesc piciorul, îți dau un aer sexy și merg cam la orice obiect vestimentar. În plus, continuă să fie alegerile celor mai mari case de modă în materie de tendințe și sezonul acesta. Așadar, ai suficiente motive să-ți dorești și tu o pereche de cizme peste genunchi.

Sunt purtate de cele mai titrate modele ale momentului, cum ar fi Gigi Hadid, Rosie Hutington Whiteley sau Emily Ratajkowski, dar și de dive de calibru de la Hollywood, precum Jennifer Lopez, Nicole Kidman sau Katie Holmes.

Sunt încălțări extrem de versatile, pe care le poți purta la o petrecere, la o rochie lungă, de seară, vaporoasă, ori în club, cu pantalon scurt, din jeans, piele sau mătase. Dar poți merge cu ele și la serviciu, dacă le iei la o pereche de jeanși, la o fustă sau rochie deasupra genunchiului, din tricot, stofă sau mătase.

Pentru că, în general, o pereche de cizme peste genunchi costă destul de mult, reducerile de Black Friday pot fi o ocazie unică pentru tine să-ți achiziționezi un astfel de accesoriu.

Pe depurtat.ro găsești o variantă foarte comodă pentru cizmele peste genunchi: un model fără toc, realizat din piele eco, foarte ușoară și moale!

cizme-jambo-negre-8421952

În cizmele peste genunchi de la comodo.ro, cu toc gros și șiret te vei simți foarte sexy! Purtate la fuste scurte vei avea un plus de senzualitate!

cizme-comodo

În magazinul Nissa, vei fi cucerită de o pereche de cizme din piele întoarsă, cu platformă – un detaliu deloc de ignorat pentru cele care vor să se simtă bine în ceea ce poartă! Iată ce poți găsi de Black Friday pe shop.nissa.ro.

cizme-piele-intoarsa-nissa

Sofisticate, fine, cizmele maron de pe Mycloset.ro te vor scoate din anonimat în sezonul rece. Vei oferi ținutei tale un plus de culoare și sex-appeal!

Cizme mycloset

Brandul Matar.ro ne oferă o variantă de cizme peste genunchi într-o nuanță pastelată, accesorizată cu trei curelușe în partea superioară, dintr-un material extrem de moale și plăcut la atingere.

matar-cizme

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter