Ce spune despre tine prima zonă a corpului pe care o speli la duș

De Simona Josan, pe Ultimul update Miercuri, 26 august 2015, 12:07
Poate suna straniu, însă multe dintre gesturile pe care le facem în intimitate relevă ceva despre personalitatea noastră. Vă puteți descoperi aflând ce spune prima parte a corpului pe care o spălați la duș despre voi.

 

Pe păr

Imediat cum intri în duș îți pui părul sub jetul de apă și începi să șamponezi cu simț de răspundere? Atunci înseamnă că ești o fire artistică! Visatul cu ochii deschiși este principalul tău hobby, cu toate acestea reușești să faci ceea ce alte persoane nu pot. Nu ai în grupul tău de prieteni decât intelectuali și artiști. Ești cel mai bun partener în pat și știi să oferi plăcere celui de lângă tine. Talentul este principalul tău punct forte. Persoanele cele mai potrivite pentru tine sunt cele care se spală prima oară în zona toracelui.

Pe piept

Ești o persoană practică dacă toracele este prima zonă pe care o speli atunci când intri la duș. Spui pe șleau ce ai de spus și nu o iei pe ocolite niciodată cu nimeni. Pentru tine, comoditatea este un principiu de viață. Nu îți place să ți se distragă atenția atunci când ești concentrat într-o activitate și devii nerăbdător cu persoanele care nu văd lucrurile așa cum le vezi tu. Ești o amantă bună și ești dispusă să încerci lucruri noi în așternut. Partenerul ideal este cel care alege ca primă zonă părul.

Subraț

Ești o persoană muncitoare, indispensabilă. În general, ești populară, ești cu picioarele pe pământ și dornică să îi ajuți pe alții. Ai tendința să intri în situații neplăcute pentru că nu reușești să-ți dai seama dacă oamenii sunt sau nu sinceri cu tine. Nu ai cine știe ce performanțe în pat, pentru că nu te pricepi să-ți satisfaci partenerul. Partenerul cel mai bun pentru tine este cel care își spală prima dată umerii.

Fața

Cea mai mare importanță pentru tine o au banii și vei face absolut orice îți stă în putere să ai o situație financiară bună. Integritatea și demnitatea sunt calități pe care tu nu le apreciezi. Ai prieteni doar ca să ai pe cine să folosești când vrei să obții ceva, iar viața ți se pare o cursă grea din care trebuie să ieși învingător. Oamenilor le este greu să te înțeleagă, însă nu te interesează părerea lor despre tine. Ești o persoană extrem de preocupată de tine. Fiind prea egoistă, nici în intimitate nu te remarci ca fiind vreo amantă pricepută. Ești mai preocupată să-ți oferi mai întâi ție plăcere și te folosești de partenerul tău pentru acest lucru.

Alte locuri

Ești o persoană banală, care nu se remarcă prin nimic, dacă în rutina ta la duș nu cureți prima dată nici una dintre părțile enumerate mai sus. Ești o persoană puternică, însă oamenii nu reușesc să te vadă așa cum ești tu de fapt. Trebuie să înveți să fii puțin mai aventuroasă și să știi să ”te vinzi” mai bine. Cine te descoperă cu adevărat observă că ești o persoană prietenoasă și plăcută, cu puține defecte.  În loc să-ți ascunzi slăbiciunile, mai bine te-ai strădui să le arăți celorlalți cât ești de puternică. Ca amantă ești normală, ai fantezii erotice, însă nu ai curajul să le încerci cu partenerul tău.  Cel care ți se potrivește este un bărbat care se spală în duș mai întâi pe față.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter