Ce spune buchetul de flori oferit despre el

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 10:31

Florile sunt un simbol al primăverii, al statutului, al iubirii, al recunoştinţei, sau al politeţii. Află ce spune buchetul de flori oferit despre el

Un buchet uriaş de trandafiri roşii

Dacă trandafirii nu sunt florile tale preferate, ai de-a face cu un tip clasic şi elegant, dar previzibil. Dacă acum ţi-a dăruit un buchet de trandafiri roşii, să nu te aştepţi ca la aniversarea voastră de 10 ani să primeşti altceva. Deşi trandafirii sunt flori superbe şi uneori, parfumate, nu sunt cel mai personalizat cadou.

Un trandafir alb

Dacă nu sunteţi abia la prima întâlnire, un trandafir alb este un cadou floral luat la repezeală, de către un tip timid. Nu are curaj să îţi ia ceva mai scump, sau mai pe placul tău, deoarece el vede lumea în alb şi negru. S-ar putea să nu fie prea creativ nici în domenii mai…intime.

Un buchet uriaş de lalele colorate

Lalelele sunt în plin sezon primăvara şi ar fi chiar păcat să nu îţi ofere un buchet superb chiar azi. Pe de altă parte, un cadou atât de sezonier arată că este un tip pragmatic, cu picioarele pe pământ, care nu se încurcă în detalii şi nu despică firul în aptru.

Garoafe

Mult subestimate, garoafele şi garofiţele sunt asociate, în ultimii ani, cu înmormântările. Dacă tipul este străin, nu trebuie să reacţionezi urât, deoarece pentru el, simţul estetic este mai important decât obiceiurile locale. Dacă este român, prefă-te surprinsă plăcut şi întreabă-l discret cum de ţi-a luat garoafe?

Flori de câmp

Dacă vine la tine cu maci, ciuboţica cucului, dediţei şi micşunele, legate cu sfoară, ai de-a face cu un romantic incurabil. Puţin hipiot şi puţin prea visător, bărbatul care aduce flori de câmp nu vrea să te vadă machiată şi nici nu-l deranjează când uiţi să te epilezi. Este iubitor de natură şi cam poet din fire. Dacă îţi place genul, rupe o floare de nu-mă-uita şi pune-o după ureche. Se va îndrăgosti lulea.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter