Incredibil, dar adevărat! În căsoiul ăsta s-a mutat un sat întreg!

De Libertatea.ro, pe

Casa unei familii din sectorul 3 al Capitalei s-ar putea bate, cu şanse reale, pentru un loc în Cartea Recordurilor sau, de ce nu?, ar putea intra într-o competiţie neoficială pentru titlul de cel mai aglomerat loc de pe Pământ. Sau măcar din România. În cele câteva camere ale unei gospodării obişnuite ce se pierde în labirintul străduţelor din zona şoselei Gării Căţelu – casă care nu este nici pe departe vreun hotel cu cine ştie câte etaje -, locuiesc nu mai puţin de… 1.583 de persoane! Lucru demonstrat în actele depuse la Evidenţa Populaţiei de flotanţii care au cerut în mod expres să li se facă acte de identitate pe această adresă.

Cazuri de luări în spaţiu în grup au mai existat, însă povestea celor 1.583 de persoane “înmatriculate” la o singură adresă sfidează cea mai elementară logică.

Pentru că legea în domeniu este permisivă, nimeni nu şi-a pus întrebarea, firească, de altfel, cum ar putea locui sub acelaşi acoperiş, într-o casă obişnuită, cu doar câteva camere şi o curte de câţiva metri pătraţi, nu mai puţin de 1.583 de suflete.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter