Carmen Negoiță are un corp de vis! Uite ce poze a făcut!

De Unica.ro, pe

Carmen Negoiță este nu doar una din cele mai elegante apariții în piesajul monden autohton și o bloggeriță fashion de succes, ci și posesoarea unui trup perfect! Cunoscuta fashionistă a realizat un pictorial de modă îndrăzneț pe tema vacanței la mare.
Carmen Negoiţă apare pe un iaht, în largul Mării Negre, pozând într-un body acoperit cu o cămașă în dungi alb-negre, vestimentația fiind accesorizată perfect cu o pălărie cu boruri largi, ochelari de soare, pantofi cu platformă și o geantă galbenă din piele.
Ipostaza a ajuns sub privirile miilor de vizitatori ai blogului ei, www.carmennegoita.com, întâmplător sau nu, de Ziua Marinei, marcând cel de-al cincizecilea pictorial realizat până în prezent.
carmen negoita
Dragii mei, azi vă invit să vă relaxați, să aveți o zi fără stres, fără probleme, grabă sau obligații sufocante. Este o zi în care să spuneți DA doar doar spa-ului, plimbărilor pe iaht, relaxării la soare și intimității”, le-a comunicat ea admiratorilor, femei și bărbați deopotrivă, care îi urmăresc activitatea pe site.
Trupul de vis cu care se poate lăuda Carmen Negoiță este rezultatul unui program disciplinat de aerobic și fitness. Bloggerița merge aproape zilnic la sală, dimineața, după ce își duce copiii la școală. Face cardio, cycling și ridică greutăți la aparate. În combinație cu un regim alimentar controlat, pe cât posibil disociat, fără a combina alimentele în mod haotic, fără pâine și dulciuri, iar rezultatele uimitoare nu au ezitat să apară fiind vizibile cu ochiul liber.
Carmen Negoiță a devenit în ultimele luni un adevărat reper de eleganță pentru cititoarele blogului său, www.carmennegoita.com, și una din cele mai apreciate apariții vestimentare la evenimentele mondene din România.
Bloggerița de fashion realizează săptămânal ședințe foto în diverse locații din țară pentru care alege haine și accesorii pe o anmită temă, rezultatul devenind un abecedar pentru cele care își doresc să învețe cum să îmbine corect hainele și accesoriile pentru a avea în final un outfit interesant.
carmen negoita

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter