Călătoreşte cu Irina în jurul lumii: Rio de Janeiro

De Unica.ro, pe

Aşa cum ţi-am promis, Irina Nicolae este, în această vară, ghidul tău într-o călătorie magnifică, în jurul lumii. Ne începem aventura în Rio de Janeiro. Survolare plăcută!

Rio de Janeiro, o lume la picioarele tale

Era ora 5 dimineaţa când avionul a aterizat pe aeroportul internaţional din Rio de Janeiro. După un drum lung, de 12 ore, zâmbeam ca un copil. Ajunsesem în Paradis!

Deschid ipad-ul şi-mi verific mailul. Văd propunerea celor de la Unica.ro şi mă grăbesc să răspund „DA” hotărât!

Da, îmi doresc să visaţi cu ochii deschisi şi să vă lăsaţi sufletele să zboare alături de mine. Am să vă port pe tărâmuri pe care eu am avut ocazia să le văd, am să încerc să surprind pentru voi cu ajutorul aparatului de fotografiat ceea ce m-a mişcat pe mine, ceea ce mi-a bucurat sufletul şi ochiul.

Ştiu că uneori cel mai uşor este să călătoreşti cu ajutorul cărţilor. Ele te pot purta în lumi de vis, în lumi pe care viaţa ţi le întinde practic la picioare.

Asta am să încerc şi eu, să vă ofer o lume la picioare!

Dar să revenim la Rio de Janeiro. Nu este prima dată când iî vizitez, dar plăcerea este de fiecare dată din ce în ce mai mare.

Călătoreşte cu Irina în jurul lumii: Rio de Janeiro

Rio este un oraş superb ce a luat naştere la 1 martie 1565, oraş ce adună 10 milioane de locuitori, denumiţi „carioca „, un oraş cu plaje faimoase pentru frumuseţea şi exotismul lor: Copacabana, Ipanema, Leblon şi Barra da Tijuca, un oraş ce încă deţine recordul de a avea cel mai mare stadion din lume.

Călătoreşte cu Irina în jurul lumii: Rio de Janeiro

Maracana, un oraş în care sportul este la el acasă ,un oraş care este printe ocupantele primelor  locuri în lume la consumul de produse de îngrijire, un oraş care ştie să trăiască frumos şi să se bucure din plin de ceea ce Dumnezeu  i-a dăruit: un paradis!

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter