Botine de sezon, la prețuri mici de Black Friday

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Dacă vrei să te înnoiești, dar și să-ți impresionezi iubitul, cel mai bine achiziționează o pereche de botine de sezon, cu personalitate. Am făcut o selecție de modele care, prin culoare și tăietură, îți vor face un picior de gazelă.

Negre, cu toc subțire, din material textil, botinele elegante vor atrage toate privirile asupra ta, iar partenerulte va iubi și mai tare. Indiferent că le porți la o rochie specială, de ocazie, sau la serviciu, la un compleu, acest accesoriu, pe care l-am descoperit la un preț bun, aici, te vor scoate din anonimat.

botine-nissa

Dacă vrei un look stylish, optează pentru o pereche de botine chic, cu toc stiletto, vârf ascuțit și detalii metalice în zona gleznei. Culoarea deosebită, beige, merge cu o gamă variată de nuanțe, de la bleumarin, olive, nuanțe de beige, gri, verde sau roșu, iar o pereche foarte frumoasă am găsit de Black Friday, aici.

botine-matar

Pășește cu stil într-o pereche de botine care merg în orice moment al zilei, așa cum am găsit la un preț special de Black Friday, aici. Detaliile aurii cu care sunt prevăzute de jur împrejurul gleznei, vor atrage cu siguranță atenția asupra picioarelor tale. De asemenea, decupajul larg vor face ca gleznele tale să pară și mai subțiri.

botine-my-closet

Dacă ești mai îndrăzneață și tot timpul pusă pe distracție, poate ar trebui să încerci o pereche de botine comode, dar într-o culoare deosebită. Am descoperit aici, de Black Friday, un astfel de accesoriu, cu franjuri, în nuanța Burgundy, care ar merge la rochii vaporoase, fuste de jeanși sau chiar blugi.

botine rosii

O pereche de ghete casual sunt întotdeauna o variantă ideală dacă nu îți place să stai toată ziua cocoțată pe tocuri. În cazul în care iubitul tău te surprinde constant cu ieșiri în locuri speciale, în care vrei să arăți impecabil, o pereche de botine fără toc sunt alegerea perfectă. Îți propunem o pereche în culoarea caramel, cu fermoar lateral, bot ascuțit și talpă neagră, așa cum este cea de aici, la reducere de Black Friday. Vor merge cu jeanșii pe care îi porți la serviciu și cu sacoul pe care ți-l pui rapid seara, la întâlnire.

botine-comodo

 

La fel de bine poți opta pentru o pereche de botine negre, din nubuc, un material elegant. Am descoperit unele elegante, cu o talpă comodă, flexibilă și ușoară, aici, la reducere de Black Friday.

botine__ecco

Talpa ortopedică te ajută să porți toată ziua încălțămintea. Dacă îți dorești o pereche de culoare neagră, simplă, îți propunem accesoriile de aici, cu prețuri foarte mici de Black Friday.

botine-kurtmann

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter