Bizar: Top 4 animale care trăiesc ca vedetele. Vezi cum au ajuns milionare

De Diana Zagrean, pe

Mulţi bătrâni putred de bogaţi din lume aleg ciudata variantă de a-şi lăsa averea animalelor de companie. Iată câteva poveşti şocante cu animale care trăiesc ca vedetele.
Louise Harris (31 de ani, Marea Britanie)
Tânăra Louise Harris a ajuns celebră după ce şi-a dedicat viaţa celor trei terieri din rasa Yorkshire. În ultimii trei ani, femeia a cheltuit mai bine de 160.000 de dolari pentru a le cumpăra celor trei patrupede micuţe tot ce le pofteşte inima…şi chiar mai mult.
Căţeii sunt duşi la masaj în fiecare săptămână şi la saloane de înfrumuseţare pentru animale. Hăinuţele pe care aceştia le poartă când îi scoate în oraş sunt toate de firmă, iar zgărzile şi bijuteriile canine sunt toate încrustate cu cristale Swarovski, rubine şi smaralde.
De Crăciun, femeia le cumpără cadouri de zeci de mii de dolari sub formă de hăinuţe, accesorii şi bunătăţi pentru căţei.
Maria Assunta (94 ani, Italia)
Un motan de 4 ani pe nume Tommaso este unul dintre cei mai bogaţi patrupezi din lume după ce stăpâna lui i-a lăsat moştenire 13 milioane de dolari.
Maidanezul a fost salvat de pe străzile din Roma de excentrica văduvă a unui milionar italian din domeniul imobiliar.
Aceasta a încercat să găsească o asociaţie care ar putea avea grijă de el corespunzător după moartea ei, dar nu a reuşit. Astfel, femeia s-a decis să lase toată averea soţului ei motanului vagabond.
Cum vârsta ei depăşea 94 de ani, femeia a urgentat actele şi acum Tommaso deţine bani la bancă, dar şi proprietăţi în Roma, Milano şi Calabria.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter