Beyonce – show-ul de la gala Billboard, plagiat în întregime

De Unica.ro, pe

Recompensată cu premiul special Millennium, Beyonce a oferit publicului prezent la gala Billboard Music Awards un show special, dar plagiat în întregime.

Şi-a ridicat premiul mulţumind fostelor componente ale trupei Destiny’s Child, dar a omis să mulţumească artistei italiene Lorella Cuccarini şi muză esenţială pentru Beyonce în show-ul prezentat duminică seară.

Intrepretând piesa „Run The World (Girls)„, artista şi-a făcut apariţia pe scenă ieşind din gura unui leu redat pe un ecran imens şi cu o coregrafie aproape identică cu cea prestată de cântăreaţa italiană.

Pe ecran au apărut aripi de înger, păsări computerizate, o minge în balans, o armată de clone, un set de tobe, imagini abstracte şi toate elementele digitale din show-ul prezentat de Lorella la Festivalul de Muzică Sanremo în februarie 2010.

Urmărind cele două show-uri în paralel, se poate observa cu uşurinţă că producătorii americani au folosit montajul video prezentat la Sanremo ca şablon. Asemănarea evidentă dintre ele, mai ales că toate elementele au fost sincronizate cu cel original, secvenţă cu secvenţă.

Kenzo Digital, care a petrecut o lună pentru a crea videoclipul interactiv al lui Beyonce, a declarat că imaginile similare au fost doar în mică măsură inspirate din concertul Lorellei Cuccarini şi că au existat multe alte surse de inspiraţie care au dus la rezutatul final.

Urmăreşte în galeria video asemănările dintre cele două videoclipuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter