Relaţii: Singurătatea nu este singura ta opţiune!

De Lumea Femeilor, pe

De când ai dobândit statutul de “femeie singură”, o mare parte din încrederea în tine însăţi… se duce pe apa Sâmbetei?
Foloseşte-te de trucurile noastre pentru a scăpa de ideile preconcepute şi pentru a redeveni o femeie “cu lipici”

Singurătatea este… alegerea ta

Oricât de bizar ţi s-ar părea că sună, aşa este! Fără să îţi dai seama, începi să refuzi invitaţiile prietenilor tăi, doar pentru că ei ies în cupluri iar tu nu vrei “să te simţi prost”. De aici depresiile şi lipsa de energie. În scurt timp nu vei mai dori să îţi aranjezi părul sau să te machiezi.
Primul pas către o nouă viaţă în doi este să te accepţi aşa cum eşti acum. Adică singură. O femeie singură poate fi frumoasă, plină de umor şi fermecătoare. În plus, o femeie singură este disponibilă, în cazul în care un peţitor pe placul ei se iveşte în peisaj.

Sigur cauţi pe cineva?

Ţi-ai pus această întrebare, de când eşti singură? Confortul căminului tău, nederanjat de nimeni, tabieturile tale, toate s-ar nărui de îndată ce în casă ar apărea un (nou) partener. Eşti pregătită să speli,
din nou, pentru doi? Sau să îţi împarţi patul cu cineva? O relaţie nu înseamnă numai momente de romantism, ea implică şi compromisuri. De multe ori, femeile singure uită asta, iar când se văd în faţa unei relaţii, visează la confortul vieţii solitare.

Pune-te în locul lui

Dacă te-ai privi cu ochii unui bărbat, ce anume ai schimba la tine? Ţi-ai schimba stilul vestimentar? Ai vorbi altfel? Fără efort financiar, poţi adopta o ţinută care să te facă mai atrăgătoare, dar fără să exagerezi.

Etapele care nu dau greș

PRIVIREA
Unul din cele mai vechi trucuri – o privire galeşă, cu subtext, are mereu efectul scontat. Secret: ocheadă scurtă, ascunsă rapid sub gene.
ATENŢIA
Fii receptivă la discuţiile şi dorinţele lui. Faptul că tu reacţionezi la cererile lui înseamnă că îţi doreşti armonie în cuplu, iar asta te face irezistibilă.
ATINGEREA
Nu uita să fii discretă! Atinge-i încheietura mâinii, braţul sau genunchiul, suficient cât să treci de la “o cunoştinţă” la o persoană “familiară”.

Dacă ai înţeles etapele de mai jos, acum eşti pregătită să “cucereşti” teritorii noi. Şi bărbaţii au doza lor de timiditate şi nu se simt în largul lor când o femeie îi curtează agresiv. Fii atentă la căile prin care îi dai de înţeles că ţi-ar plăcea să îl cunoşti mai bine. Un comportament agresiv poate îndepărta un bărbat sau îi poate crea impresia că tu îţi doreşti să fii şeful într-o eventuală relaţie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter