Recomandări de weekend: Unde ne distrăm la final de săptămână?

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Joi, 15 iunie 2017, 10:59
Ești în pană de idei și nu știi unde să te distrezi weekendul acesta? Unica îți sare în ajutor. Ți-am pregătit o listă cu cele mai atractive evenimente la care poți participa la final de săptămână. De la concerte cu artiști de renume și până la party-uri exclusiviste, toate se vor desfășura între 17-18 iunie 2017.

Art Fashion Fair

Art Fashion Fair este evenimentul care promovează o cultură a inspirației, a creativității și a colaborării. Acesta prezintă designeri și branduri autohtone unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands. Ediția cu numărul 9 a târgului – Art Fashion Fair | Material with Meaning, se desfășoară pe 17-18 Iunie 2017, între orele 11-20, în oaza urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Roșie 2, Grădina Icoanei). Intrarea este liberă, la fel și accesul cu animalele de companie!

Kings of Leon

Pregătirile au intrat în linie dreaptă pentru primul concert susţinut de trupa Kings of Leon în România. Sâmbăta aceasta rockerii celebrei formații vor susţine un concert la Arena Naţională, ca parte a turneului „Walls“. Timp de două ore, muzicienii vor interpreta piese de pe noul album, dar şi hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume. Show-ul va fi deschis de DJ J The Funky Bear, Golan şi LP, iar porţile stadionului se deschid de la ora 17.30.

Inaugurare Cafenea MNAC

După o lungă perioadă de pauză, inaugurarea noii cafenele MNAC (Muzeul Național de Artă Contemporană) își va face simțită prezența cu o ediție specială a seriei de petreceri Dansul și Avansul. Sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 16:00, se dă startul distracției cu o selecție muzicală de vară, de la disco, funk și până la deep house. Intrarea este liberă, însă capacitatea spațiului este limitată. Muzeul poate fi vizitat în timpul programului, până la ora 20:00.

Tribute To Bucharest Parties

Piața de clubbing și petreceri din București se extinde cu un brand nou de entertainment ce promite să transforme fiecare interacțiune într-o experiență memorabilă: EXXPERIMENT. Începand cu ora 16:00, timp de 8 ore, unii dintre cei mai influenți artiști și DJ, vor face o călătorie prin ultimele două decade în materie de lifestyle si nightlife. Piscina interioară pentru iubitorii de senzații tari si alte experimente care vă vor surprinde pe 16 Iunie, sunt amplasate într-o locație exclusivistă. Adresa este Kiseleff 21 iar biletele le puteți cumpăra de pe eventim.ro.

Lemonade Festival

Pentru iubitorii de limonadă și spații deschise, vești bune, există FOOD HOOD. Duminică, 18 iunie, are loc prima ediție a „Lemonade Festival-ului” la FOOD HOOD. În cadrul festivalului, trupa Gramofone va susține un concert, accesul este liber iar adresa- Strada Selari, nr. 4.

Art Safari

Pavilionul de Artă București – Art Safari este cea mai mare expoziție anuală de artă, iar în cazul în care n-ai ajuns până acum, este cazul să o vizitezi. La peste 100 de standuri și camere expoziționale – Pavilionul Galeriilor iși înnoiește expozițiile săptămânal, în toate cele 5 săptămâni ale evenimentului. Program: zilnic, 12-21, cu excepția sâmbetelor 12-24 iar evenimentul va dura până în acest weekend, 18 iunie. Biletele le puteți procura de pe eventim.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter