Astrologul Minerva s-a angajat la Banca Națională: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă”

De Unica.ro, pe

Celebrul astrolog Minerva a mărturisit în cadrul unui podcast faptul că s-a anagajat la Banca Națională, pe un post de execuție. Aceasta nu mai are voie să apară în emisiune TV.

În podcastul lui Marian Drăghici, Minerva a dezvăluit că lucrează la Banca Națională, la departamentul de mentenanță, pe un post de exacuție.

Citește și: Mircea Badea, despre una dintre fotografiile provocatoare ale Loredanei Groza: „Poartă sau nu poartă?”

Costinești: Zeci de oameni s-au îmbulzit pe plajă să vadă trupul neînsuflețit al unei persoane înecate. Jandarmii au intervenit pentru a elibera zona

Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut după întoarcerea de la „America Express”. Cât de mult a slăbit juratul de la „Chefi la cuțite”

Alexandra Stan, complet goală la plajă. Artista se află în concediu în Grecia

Astrologul Minerva s-a angajat la Banca Națională: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă”

Informaţia ar fi fost confirmată pentru adevărul.ro de către oficiali ai BNR, care au precizat că postul pe care îl ocupă este de secretară a unui director care se ocupă cu mentenanţa administrativă a BNR.

Specialista în astrologie a mărturisirit că funcția în cadrul BNR nu-i mai permite să apară în emisiunile TV.

Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast, a povestit astrologul în cadrul podcastului.

Minerva, pe numele său real Gabriela Dima, are 64 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Aceasta a mărturisit că face astrologie de la vârsta de 14 ani și că a început cu astrologie medicală. Faimosul astrolog a scris mai multe cărți legate de astrologie, cum ar fi „Astrologie Medicală” sau „Chiron sau Despre astrologia sufletului”.

A absolvit Facultatea de Drept, dar n-a profesat, apoi a urmat Actoria și a făcut Jurnalism în anii 1990.

Sursă foto: captura video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter