Shakes & smoothies

De Revista Unica, pe

Ai chef de ceva bun, rece şi sănătos? Ce zici de-un cocktail de fructe cu îngheţată? Iată trei idei numai bune de amestecat în blender.

Banana Split

Combină în blender două banane, 100 g ananas bucăţele, o cană mare de lapte, două linguri de miere şi puţină îngheţată de vanilie până e totul omogen. Adaugă apoi gheaţă zdrobită, toarnă în pahare, pune îngheţată şi decorează cu sirop şi cireşe sau alte fructe glasate.

Cocktail de fructe de pădure

Poţi folosi ce fructe ai la îndemână: fragi, zmeură, afine sau coacăze. Cele din urmă sunt nu doar delicioase, ci şi foarte sănătoase. Foloseşte o cană de coacăze, 150 ml sirop de fructe de pădure (sau mai puţin, dacă  ţi se pare prea dulce), 150 ml îngheţată cremă de mascarpone. Amestecă în blender până la omogenizare şi serveşte cu cuburi de gheaţă în pahare.

Cioco-Smoothie

Rade 25 g de ciocolată într-un pahar mare cu lapte rece, adaugă o linguriţă de alune pisate, un biscuit fărâmiţat şi 50 ml îngheţată cu vanilie şi lapte. Amestecă în blender şi serveşte într-un pahar-sondă, cu gheaţă, decorat cu câteva frunze proaspete de mentă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter