(P) 4 idei de cocktailuri pentru vacanțele din vara asta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 iulie 2018, 15:09
Fie că mergi la mare, la munte, la un festival sau pur și simplu ieși în oraș cu prietenele, ca să te simți ca în vacanță pentru o seară, clipele libere sunt cu atât mai frumoase dacă savurezi un cocktail delicios. Îți propunem câte o rețetă pentru fiecare ocazie a verii și te așteptăm cu noi idei pentru alte cocktailuri gustoase.

La plajă – Passionada

Ai plecat la mare cu gașca de prieteni, iar drumul a fost lung și obositor. Odată ajunși la destinație, nimic nu este mai relaxant decât un cocktail dulce și proaspăt ca o zi de vacanță la mare. Bucurați-vă împreună de un cocktaila Passionada. Baza este caisata SABER Elyzia care se amestecă cu piure din fructul pasiunii, suc de lămâie, prosecco și busuioc.

(P) 4 idei de cocktailuri pentru vacanțele din vara asta

La munte – punch de coacaze

Stai pe terasa unei cabane, la lumina lunii și te bucuri de aerul curat după ce toată ziua ai fost în drumeții obositoare. Prepară repede un punch de coacăze aromat: puțin lichior de coacăze SABER Elyzia, rom, zahăr și suc de lămâie. Cel mai simplu cocktail pe care îl poți prepara și perfect pentru o asemenea ocazie.

În oraș cu prietenele – afinată on the rocks

Mai ai câteva săptămâni până la concediu, dar timpul trece greu și ai nevoie să te simți ca în vacanță măcar pentru o seară. Invită-ți prietenele în oraș și petreceți câteva ore relaxante, la terasă, stând de vorbă. După o zi la birou, e tot ce îți trebuie ca să te simți odihnită, mai ales dacă savurezi o afinată SABER Elyzia on the rocks.

(P) 4 idei de cocktailuri pentru vacanțele din vara asta

La Festival – Electric Sour Cherry

Nu ratezi niciun festival de muzică și îți place să dansezi cu prietenele până în zori. Când distracția e în toi, caută în jur cocktail-urile SABER Elyzia și cere un Electric Sour Cherry cu vișinată. O combinație inedită de vișinată, suc de grapefruit și felii de portocală.

Dacă îți place ideea, nu pierde ocazia de a încerca mai multe cocktailuri SABER Elyzia la Electric Castle, cel mai important festival al verii.

(P) 4 idei de cocktailuri pentru vacanțele din vara asta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter