Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai gătesti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.
200 g ciocolată de menaj;
două linguri cremă de ciocolată;
500 ml Hulala Chocolate;
150 ml frişcă Hulala;
3 gălbenuşuri;
100 g zahăr-pudră;
50 g zahăr tos;
fulgi de ciocolată
Bate frişca şi încorporează în ea, câte puţin, crema de ciocolată. Topeşte ciocolata la bain-marie, bate gălbenuşurile spumă, amestecă în ele zahărul-pudră, apoi toarnă-le în ciocolata clocotită. Adaugă frişca bătută cu cremă de ciocolată şi amestecă energic, pe foc mic, timp de cinci minute. Repartizează crema în şase pahare înalte. Ţine-le la rece două ore. Înainte de a servi, bate 150 ml frişcă cu zahărul gata adăugat. Serveşte decorat cu frişcă, fulgi de ciocolată şi fursecuri alături.