Unica.ro și Epoque Events Gallery te invita la concurs

Ultimul update Luni, 24 august 2015, 18:23
Ai de planuit un eveniment important precum o nunta, o aniversare sau un botez ? Noi iti propunem sa petreci cel mai important moment din viata ta in cel mai frumos loc din Bucuresti.

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea „Unde este localizat Epoque Events Gallery?” si poti planui deja urmatorul eveniment extraordinar din viata ta. Castigatorul va primi drept premiu o reducere de 100% pentru inchirierea salii de evenimente.

Te ajutam cu un mic indiciu: raspunsul la intrebare il gasesti aici.

Epoque Events Gallery, locul ideal pentru a sarbatori evenimentele speciale din viata ta!

Elegant si sarmant, localizat in inima orasului, serviciul impecabil, personal cu experienta si meniuri unice concepute de un Chef-ul de origine franceza, Epoque Events Gallery garanteaza unicitatea si caracterul extraordinar al fiecarui eveniment organizat aici, fie că este vorba de nunta, botez sau orice aniversare speciala. Fiind un hotel de tip boutique, ofera servicii personalizate si un consultant personal care este atent la cele mai mici detalii si va este alaturi de  pe toata perioada organizarii, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie perfect.

 

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatoarei Popovici Georgeta!

 

 

Consulta Regulamentul Oficial.

 

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.r0

1. Concursul este valabil în perioada 10 august – 23 august 2015. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 24 august 2015.

2. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorti, dacă a îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. Dupa anuntarea castigatorului, acesta are obligatia de a trimite un e-mail la adresa concursuri@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care a participat si datele de contact (nume si prenuma, adresa exacta, numar de telefon).

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter