Cine sunt câștigătorii goodie bag-urilor de cosmetice de la Unica Beauty Celebration 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 16:49

La începutul lunii noiembrie dădeam startul campaniei Unica Beauty Celebration 2021. Vă invitam atunci să votați produsele preferate de beauty, cu promisiunea că, la finalul perioadei de vot, trei cititori Unica vor avea șansa de a câștiga un goodie bag cu cosmetice.

Unica Beauty Celebration 2021. Cine sunt cei trei câștigători ai goodie bag-urilor de cosmetice

Fotache Victoria, Clim Simona Victorita și Parasca Mihaela-Larisa sunt cele trei norocoase câștigătoare ale produselor cosmetice.

Pentru revendicarea premiilor, câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa concursuri@ringier.ro, prin menţionarea concursului la care au participat, precum și a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

Care sunt produsele câștigătoare la Unica Beauty Celebration 2021

Pentru a afla care sunt produsele și brandurile câștigătoare la Unica Beauty Celebration 2021, vă invităm să ne urmăriți LIVE pe pagina de Facebook Unica.ro joi, 2 decembrie, de la ora 12.00!

Ca și anul trecut, campania Unica Beauty Celebration 2021 a fost sponsorizată de glo™, un produs cu potențial de risc redus, destinat consumatorilor de produse din tutun sau nicotină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter