EDUCare – Educație pentru succes. Iată lista câștigătorilor invitațiilor la eveniment!

Ultimul update Vineri, 20 mai 2022, 11:07

Educația pentru succes începe din copilărie — aceasta este concluzia la care au ajuns mai mulți oameni de știință, medici și specialiști în psihologie. Pentru a înțelege acest lucru în profunzime, dar și pentru a învăța lecții noi despre ce înseamnă succesul, te invităm să iei parte la evenimentul EDUCare – Educație pentru succes! Unica oferă 10 invitații gratuite pentru cititorii săi.

În cadrul evenimentului EDUCare – Educație pentru succes, 16 vorbitori de top se vor reuni la București Auditorium Pallady, între 21 și 22 mai, pentru a discuta despre cum poate fi croit drumul spre succes încă din copilărie. Printre temele abordate se numără importanța lecturii în copilărie, educarea stimei de sine a copiilor, educația pentru toleranță și diversitate, știința relațiilor și cum pot fi recunoscute și combătute știrile false.

Concursul s-a încheiat!

Toți participanții care s-au înscris în concurs au câștigat și au primit invitații duble la eveniment. Iată numele câștigătorilor:

Ramona Covei

Elena Balasev

Tamara Balasav

Raluca Ancuta Onye

Constanta Stan

Elena Neagu

Alexandra Simion

Claudia Mihaela Ninciuleanu

Simina Albu

Câștigătorii trebuie doar să se prezinte la eveniment cu un act de identitate și să specifice faptul că sunt câștigători ai concursului organizat pe site-ul Unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter