Cum arată Sandra Brown? E femeia din spatele cărților de dragoste pline de senzualitate pe care le găseai în biblioteca părinților tăi

Ultimul update Vineri, 23 februarie 2018, 18:52
Te-ai întrebat până acum cum arată Sandra Brown? Este una dintre cele mai cunoscute autoare de cărți de dragoste din lume, multe dintre acestea fiind foarte populare și în rândul cititorilor din România.

Și-a început cariera în 1981, după ce soțul său a provocat-o să facă acest lucru, și de atunci a publicat circa 70 de romane, multe dintre ele ajungând în topul New York Times.

Cum arată Sandra Brown la 69 de ani

Născută în Waco, Texas, Brown are acum 69 de ani. Un lucru mai puțin cunoscut despre ea este acela că de-a lungul timpului a publicat volume și sub pseudonimele Rachel Ryan, Laura Jordan și Erin St. Claire. Vezi, mai jos, cum arată Sandra Brown în prezent.

Ea continuă chiar și acum să publice cărți de succes, diversificându-și pe parcursul timpului stilul literar și încântându-și fanii cu thrillere pline de acțiune și suspans.

Printre cele mai recente cărți publicate de Sandra Brown se numără „Friction„, „Sting” și „Seeing Red„.

Sandra Brown a câștigat pe parcursul carierei sale numeroase premii pentru cărțile sale, printre acestea numărându-se Premiul Distinguished Achievement literar B’nai B’rith, Premiul internațional Thrillermaster și Premiul scriitorilor romantici pentru întrega Americă.

Vezi pozele pe libertatea.ro!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter