Concurs seturi Gillette Mach3 Sensitive

Ultimul update Luni, 15 iunie 2015, 19:57
Câștigă unul dintre cele 5 seturi Gillette Mach3 Sensitive și oferă-i un start perfect bărbătesc de 2015!

Fie ca este sot, iubit, tata sau frate, setul Gilette Mach 3 Sensitive îi oferă gama completă de îngrijire de care are nevoie şi bucuria de a se simţi iubit şi apreciat.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de facebook Unica si sa lasi raspunsul la intrebarea „Câte lame are în total aparatul Gillette Mach3 Sensitive?” printr-un comentariu la postarea de concurs.

Ce îi oferi:

Setul Gillette Mach3 Sensitive include:

– Aparatul de bărbierit Gillette MACH3 Sensitive

– Gelul de bărbierit Gillette MACH3 Sensitive de 75ml

Aparatul de bărbierit Gillette MACH3 Sensitive este special creat pentru a spori confortul în timpul bărbieritului şi a reduce semnificativ iritațiile, chiar și în cazul celui mai sensibil ten. Lamele aliniate progresiv se ajustează automat în funcție de conturul feței, dar și în funcție de presiunea exercitată asupra pielii. Tehnologia Mach3 Sensitive este  esențială pentru a obține un bărbierit fără iritații, oferindu-le bărbaților din întreaga lume un început de zi perfect bărbătesc.

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

 

1. Concursul este valabil în perioada 29.01.2015 – 05.02.2015

2. Castigatorul  va fi afisat pe pagina de facebook Unica.

3. La concurs se poate participa o singura data.

4. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

5. Castigatorul poate intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

a. Se obligă  să contacteze departamentul de marketing la adresa onlinemarketing@ringier.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon .

6. Premiul va fi livrat in termen de 30 de zile din momentul confirmarii datelor de contact.

7. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter