CONCURS: Rochie de zi Sense cadou

Ultimul update Luni, 15 iunie 2015, 19:52

Alege rochia de zi preferată şi poate fi a ta.

Unica.ro şi Sense ţi-au pregătit un super concurs! Poţi câştiga rochia favorită din colecţia de primavară-vară.

Participă la concurs şi întâmpină sezonul rece cu stil.

Ce trebuie sa faci?

Este cât se poate de simplu! Te invităm să vizitezi site-ul www.fashionsense.ro, secţiunea Rochii de zi şi să iţi alegi rochia preferată. Următorul pas este să completezi formularul de mai jos cu datele tale (nu uita să menţionezi modelul favorit) şi poţi fi fericita câştigătoare a uneia dintre cele 2 rochii marca Sense. Succes!

SENSE: “Noua colecție primavară-vară  creată de Andreea Tincu pentru SENSE este un omagiu adus eleganței. Azi, ținuta SENSE înseamnă în primul rând feminitate și un puternic simț fashion, transpuse în forme moderne care imprimă un rafinament discret.SENSE rimează în acest sezon cu sensul eleganței casual într-o asociere cât se poate de clasică și etern feminină, în linie cu tendințele vestimentare internaționale.

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție și online pe www.fashionsense.ro

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

FELICITARI castigatoarelor Ipate Anca si Puscasu Anca!

CONCURS: Rochie de zi Sense cadou

 

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 25 martie – 09 aprilie 2015

2. Câstigatorii vor fi afisati în data de 10 aprilie 2015.

3. La concurs se poate participa o singura data.

4. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

5. Câstigatorii pot intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

a. Toti câstigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa concursurionline@ringier.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele completate pe site, în momentul postarii raspunsului.

b. Premiile vor fi trimise o singura data prin curier de catre Sense care nu-si asuma nici o responsabilitate în ceea ce priveste ajungerea acestora la destinatie. Revendicarea premiului se face în termen de maximum 14 de zile de la publicarea câstigatorilor.

6. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter