CONCURS: Recâștigă-ți feminitatea!

Ultimul update Vineri, 21 octombrie 2016, 18:26

Feminitatea se trăiește în inimă! Dar știm, oare, cum să facem asta? De câte ori ți-ai acordat răgazul de a sta cu tine și de căuta să înțelegi ce îți spun emoțiile tale despre tine și despre locul în care te afli acum, în viață? De câte ori ți-ai ascultat, cu adevărat, inima? De câte ori i-au urmat îndrumarea, pentru a vedea unde te poartă?

Acum, ai ocazia să înveți cum să îți recâștigi feminitatea și să îți recapeți curajul și puterea. Participă la concurs și câștigă o invitație la workshop-ul “O Zi De Feminitate”, cu Oana Stoianovici, care va avea loc pe 22 octombrie, între orele 9.00-19.30.

Tot ce trebuie sa faci este să completezi formularul de mai jos cu datele tale personale și răspunsul la intrebarea „Care este cea mai de preț comoară a unei femei? și vei intra, automat, în tragerea la sorți pentru pentru a câștiga invitația. 

“O Zi De Feminitate” este conceput ca o călătorie inițiatică. Un spectacol-eveniment care te va învălui cu sunet și culoare. Vor exista multe exerciții aplicate, dar și momente de meditație, special ca tu să simți, în cele mai profunde părți din tine, cine ești. Să devii clară despre feminitatea ta și să o lași să radieze.

Vei descoperi cum să te reconectezi la ceea ce îți dă putere ca femeie, integrând spiritualitatea și înțelepciunea ancestrală. Vei învăța cum să îți simți propriul corp și cum să fii senzuală. Vei primi ghidare despre cum să îți păstrezi senzualitatea și frumusețea, indiferent de locurile în care te poartă viața. Vei învăța cum să fii, în același timp, mamă și femeie. Vei testa practici de relaxare care îți vor aduce claritatea de care ai nevoie.

Oana Stoianovici are o experiență de peste 14 ani în programe de coaching și leadership transformațional. În ultimii ani, s-a concentrat, în mod particular, asupra practicilor de vindecare cuantică, cu aplicație în special în zona de feminitate. A studiat practici de vindecare, ritualuri de trecere și inițiere spirituală, în comunități tradiționale. Pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshop-uri și programe de coaching, precum O Zi de Feminitate, Tainele Feminității Sacre sau Copilul Interior. Află mai multe despre workshopurile care au ajutat zeci de femei vizitând pagina de facebook a Oanei Stoianovici.

Concursul se desfasoara in perioada 17 octombrie – 21 octombrie, ora 12:00, iar castigatoarea va fi anuntata in data de 21 octombrie, pana la ora 18:00, la acest articol si contactata telefonic, pentru a afla cum poate lua intra in posesia premiului.

CONCURS INCHEIAT! Felicitari castigatoarei Mintescu Evelina! Castigatoarea va fi contactata de catre sponsorii concursului pentru a primi toate informatiile necesare in legatura cu participarea la eveniment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter