CONCURS: Rasfat de 5 stele!

Ultimul update Joi, 06 octombrie 2016, 10:33
Participa la concurs si castiga noile produse Palmolive. Unul din cele 5 seturi de creme de dus din gama Palmolive Gourmet poate fi al tau.

Vei fi incantata de acest premiu. Rasfat pentru corp, relaxare pentru minte – gama Palmolive Gourmet transforma orice dus intr-o experienta irezistibila. Cedeaza tentatiei noilor creme de dus cu aroma de ciocolata, vanilie, capsuni sau piersica! Dusul va deveni momentul preferat al zilei, momentul tau de destindere dupa o zi agitata. Palmolive are grija de tine!

Ce trebuie sa faci pentru a participa?

Este cat se poate de simplu! Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea “Cate game Palmolive exista?”. Indiciu: Palmolive Gourmet este una dintre ele, iar pe restul le gasesti aici, la categoria “Gama”. Succes!

Cunosti povestea brandului Palmolive?

J. Johnson a deschis în anul 1864 o mică spălătorie și o fabrică de săpun în Milwaukee, Wisconsin. Fiul său Caleb s-a alăturat afacerii, iar în anul 1898 a creat un săpun verde, plutitor, bazat pe uleiuri de palmier și de măsline. L-a numit Palmolive. Nemulțumit, a căutat un ingredient care ar produce ceva mai dens și mai rafinat. A găsit acest ingredient la Târgul Mondial de la St. Louis din 1904, iar noul Palmolive a devenit mai asemănător cu săpunurile de toaletă care erau importate din Franța.

În anul 1916, B. J. Johnson Soap Company și-a schimbat numele în Palmolive Company. Colgate și Palmolive au fuzionat în 1928.

Consultă regulamentul concursului, disponibil AICI

CONCURS INCHEIAT! 

UPDATEDeoarece participantii declarati castigatori la finalul concursului nu si-au revendicat premiile pana in data de 8 septembrie, conform regulamentului, am realizat o noua extragere. Cei trei noi castigatori sunt: Marginean Angela, Popescu Dana Maria si Caneanu Magda.

Castigatorii vor primi un e-mail cu detaliile necesare pentru revendicare, nerespectarea acestora ducand la pierderea oricarui drept asupra castigului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter