Concurs Herbalife „Traieste sanatos suta la suta”

Ultimul update Luni, 15 iunie 2015, 19:51
Ai un stil de viata activ si sanatos, iti place sa faci miscare, sa te mentii in forma si sa te simti bine? Participa la concurs si poti castiga produse nutritive de la Herbalife: Formula 1 + Super Shaker H24 (mixer inovator si 2 compartimente speciale).

Fii pregătit de antrenament cu ajutorul alimentației optime!

Noua gama Herbalife este prima gama de nutritie care sustine performanta sportiva 24/24 de ore. Bazandu-se pe cele mai recente formule demonstrate stiintific, Herbalife 24 are toate ingredientele de care o persoana activa are nevoie pentru a se pregati, antrena si recupera.

Ce trebuie sa faci?

Este cat se poate de simplu! Intra in pagina de concurs , incarca o fotografie cu tine facand sport, completeaza formularul si esti inscris in tragerea la sorti pentru un pachet de produse Herbalife. In fiecare saptamana, timp de o luna, vom avea cate un castigator. Succes!

Gama H24 Herbalife

Gama H24 sustine performanta sportiva 24/24 de ore si ofera sportivilor de performanta precum si persoanelor active, produse care sa le optimizeze antrenamentele. In prezent Herbalife este partenerul oficial in nutritie pentru 4 sportivi de TOP din Romania care au obtinut rezultate reale cu produsele H24.

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 12.01.2015 – 08.02.2015

2. Castigatorul  va fi afisat pe pagina de facebook Unica in fiecare saptamana.

3. La concurs se poate participa o singura data.

4. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

5. Castigatorul poate intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

a. Se obligă  să contacteze departamentul de marketing la adresa onlinemarketing@ringier.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon . Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele completate pe site, în momentul postarii raspunsului.

6. Premiul va fi livrat in termen de 30 de zile din momentul confirmarii datelor de contact.

7. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter