CONCURS: Castiga un cantar de bucatarie de la Dr. Oetker

Ultimul update Marți, 14 iulie 2015, 20:03
Iti mai amintesti de gustul dulceturilor facute de mama sau bunica? De mirosul din casa atunci cand dulceata era pe foc? Mai tii minte cu cata nerabdare asteptai sa fie gata desertul tau preferat?

Impartaseste pe scurt o  bucurie a copilariei tale legata de gusturile dragi de acasa, iar noi te premiem. Cele mai frumoase 10 povestioare vor primi cate un cantar Heinner Quick 3000.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de concurs de mai jos si poti fi unul dintre cei 10 fericiti castigatori. Succes!

In plus, ai sansa de  a participa la campania nationala care se desfasoara in perioada 25 mai – 31 octombrie si poti castiga 5000 de euro sau multe alte premii.

 

Despre Dr. Oetker

Renumele Dr. Oetker se bazeaza pe increderea oamenilor. Aceasta incredere nu poate fi obtinuta si mentinuta decat pe baza calitatii remarcabile si a inovatiei permanente.

Afla totul despre noile promotii pregatite de cei de la Dr. Oetker pentru tine pe www.oetker.ro!

 

FELICITARI  CASTIGATORILOR: Solomon Monica, Nistia Gheorghe, Uglar Elisabeta, Solomon Diana, Lazar Adrian, Craciunescu Mihaela, Simona Scurtu Mihaela, Petrache Ioana, Banca Tatiana, Etelka Janos

Va rugam sa trimitei un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specificati concursul la care ati participat, site-ul si datele dumneavoastra(nume complet, adresa exacta si numarul de telefon).

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 30 iunie – 10 iulie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 14 iulie 2015

2. Câştigătorii vor fi aleşi pe baza calitatii raspunsurilor la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenuma, adresa exacta, numar de telefon).

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter