Concurs: Castiga pila cu cristale de diamant si un voucher de 500 de lei

Ultimul update Luni, 15 iunie 2015, 19:51
Participa la concurs si poti castiga un voucher in valoare de 500 de lei de la IL PASSO si seturi de ingrijire a picioarelor de la Scholl.

Picioarele ne poarta prin viata in fiecare zi. Daca nu sunt ingrijite cum trebuie, pielea sensibila de pe picioare se deterioreaza si devine o tinta usoara pentru bacterii. Posibile consecinte pot fi infectiile sau micozele, de aceea pielea uscata, exfoliata si bataturile trebuie indepartate in mod frecvent. Scholl vine in ajutorul nostru cu o pila electronica de ultima generatie, cu cristale de diamant, ce indeparteaza pielea in exces, chiar si in locurile cele mai mici si inaccesibile.

Iti doresti aceasta  pila minune, dar si alte produse de ingrijire a picioarelor de la Scholl?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea: „Care sunt etapele  Scholl de ingrijire a picioarelor?” si intri automat in extragerea la sorti pentru unul dintre premii.

Poti castiga un voucher in valoare de 500 de lei de la IL PASSO + pila minune de la Scholl sau unul dintre cele 9 seturi Scholl de ingrijire a picioarelor.

Pentru ca vrem sa te ajutam, iti dam un mic indiciu: raspunsul la intrebare il poti gasi aici, in filmuletul din partea de sus a paginii. Succes!

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor:

Diaconu Simona – voucher 500 RON + produse Scholl

Apostolescu Jenica – produse Scholl

Crenguta Oprea – produse Scholl

Mester Monica Magdalena –  produse Scholl

Necula Geanina – produse Scholl

Birsan Mihaela – produse Scholl

Popescu Crista-Alexandra – produse Scholl

Veronica Ungurean – produse Scholl

Sirbu Ioana-Camelia – produse Scholl

Rusu Catalina – produse Scholl

Concurs: Castiga pila cu cristale de diamant si un voucher de 500 de lei

 

Castigatorii vor fi contactati via e-mail pentru a afla detalii legate de cum pot intra in posesia premiilor .

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 24 aprilie – 08 mai 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 11 mai 2015

2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenuma, adresa exacta, numar de telefon).

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter